Record: 1000 boekingsaanvragen in mei voor Gigstarter!

Bij Het Gigstarter Team

Dat klopt, het Gigstarter team heeft een all-time record voor het platform verbroken, door alleen al in de maand mei 1000 boekingsaanvragen te bereiken. Terwijl we groeien, blijven we onze missie om live muziek toegankelijk te maken voor iedereen voortzetten en zullen we onafhankelijke artiesten blijven ondersteunen om meer zichtbaarheid en optredens te krijgen.

gigstarter teamHet Gigstarter team viert de mijlpaal in Amsterdam

Alle soorten evenementen: privé, publiek, intiem...

Na de neerwaartse spiraal die de pandemie de afgelopen twee jaar veroorzaakte, geeft het grote aantal boekingen ons een gevoel van aanmoediging en positiviteit. In slechts één maand tijd hebben onze artiesten de vruchten geplukt van de heropleving van de livemuziek, die tot uiting komt in de toename van het aantal optredens in het hele land. Onder andere artiesten als Saxofonist Jan van Oort, Gold Collective akoestische band en Dion Cooper zijn onderdeel van onze PRO community en je kunt hen vinden op festivals, bruiloften, verjaardagsfeestjes, bedrijfsevenementen, huiskamerconcerten. Een eindeloos aantal activiteiten en gelegenheden waarvoor goede muziek nodig is, zijn booming en in hoge vraag op ons platform. Het simpele en gratis boekingsprocess, geen servicekosten of commissies voor boekers, en de verscheidenheid aan getalenteerde muzikanten overtuigen elke dag honderden muziekliefhebbers om voor Gigstarter te kiezen.

Check onze artiesten

Maak deel uit van onze gemeenschap van muzikanten

De moeilijke ervaring die we de laatste jaren mee hebben gemaakt, vooral voor liefhebbers van livemuziek en artiesten, is verwoestend geweest. De pandemie heeft ons echter herinnerd aan het belang en de essentiële rol van muziek in onze samenleving. Daarom willen de mensen, nu de beperkingen zijn opgeheven en de pandemie tot het verleden begint te behoren, hun banden aanhalen en hun collectiviteit nieuw leven inblazen door middel van culturele evenementen zoals livemuziek. Dit alles wordt weerspiegeld in de aanzienlijke toename van onze boekingsaanvragen. Daarom wil het Gigstarter-team je vandaag uitnodigen om je aan te sluiten bij onze community van artiesten , zodat je het beste uit deze groei kunt halen door je artistieke zichtbaarheid te vergroten, toegang te krijgen tot meer optredens, en samen te werken om live muziek nieuw leven in te blazen.


Heb je een muziekproject en wil je deel uitmaken van de Gigstarter-familie? Meld je aan en doe mee met de enerverende missie om live muziek nieuw leven in te blazen

Maak hier je profiel aan

Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: 1000 boekingen, duizend boekingen, record, muziek, boeker, privé gigs, gigs