Dion Cooper

  (8)

Indicatie €325 - €1499

Stuur een persoonlijk bericht naar Dion Cooper

Check beschikbaarheid
Dion Cooper, Pop, Akoestisch, Singer-songwriter soloartist

Cooper’s kenmerkende stemgeluid doet denken aan Harry Styles en JP Saxe, en in combinatie met zijn uitstekende songwriter skills hoor je dat Ed Sheeran of Bazzi altijd wel ergens van invloed is geweest. “Mijn pa draaide altijd Toto en The Beatles, dat heeft zéker ook invloed op mijn songwriting gehad.”

In 2021 bracht Cooper zijn debuut EP ‘Too Young Too Dumb’ uit met daarop de single ‘Fire’ die gefeatured werd op 18 internationale Spotify lijsten en binnen een aantal maanden bijna een miljoen streams heeft weten te vergaren. “Een hele mooie kickstarter om nieuw publiek te laten kennismaken met mijn songs!”


Daarnaast tourde hij in de herfst van 2021 door heel Nederland als support-act van Duncan Laurence en stond daarmee in de meest iconische popzalen van ons land, zoals Paradiso en Tivoli Vredenburg. Op de radio was het Giel Beelen die hem als eerste een kans gaf bij het grote publiek.

Dat grote namen in de muziekindustrie de potentie van Dion Cooper inzien is niet zo gek, het lijkt hem op het lijf geschreven om op de grote podia van deze wereld te staan. Dit zag ook Duncan Laurence toen de twee per toeval samen in de studio belandden en Cooper’s meeste recente single ‘Know’ schreven.

Onlangs tekende Cooper een publishing deal bij Sony Music Publishing, in het fonds van Duncan Laurence. Met Laurence als zijn publisher en frequente schrijfpartner zijn de pijlen gericht op 2022, wanneer het nieuwe werk gereleased zal worden. Waaronder songs die tijdens de ‘Small Town Boy’ tour met waanzinnig enthousiasme ontvangen werden en alvast de juiste snaar wisten te raken onder Cooper’s fans.

De gegeven prijs is voor een optreden van 20-30 minuten. Langer optreden is mogelijk. Indien geluidstechniek gewenst is, kan deze worden bijgeboekt voor +-120 euro (tot 100 man). Laat je specifieke wensen achter in de aanvraag!

Muziek

Dion Cooper - Fire (ft. Max...

Dion Cooper - Know

Dion Cooper - California Stars

Foto's

Reviews

Door op 30/06/2022

Dion is een artiest in hart en nieren. Zeer professioneel, meedenkend, flexibel, maar bovenal: een hele goede zanger. Tijdens ons 'Muziek in de Stad' evenement in Zutphen heeft hij menig hart gestolen. Tot een volgende keer Dion!

Door op 21/05/2022

Dion maakte onze dag compleet! Zijn prachtige muziek tijdens de ceremonie, wat helemaal afgestemd was met het verhaal van onze trouwamtenaar! Ook tijdens de borrel hebben wij en de gasten ontzettend genoten van jouw stem! Je hebt vele harten gestolen! Dion is zeker een aanrader!

Door op 10/12/2019

Dion heeft ons een geweldige tijd bezorgd! Hij weet een feestje echt onvergetelijk te maken.

Naast zijn muzikale talent is Dion ook erg professioneel mbt communicatie en het verzorgen van de gig.

Bedankt Dion!

Contact

Dion Cooper, Pop, Akoestisch, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dion

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dion Cooper

Dion Cooper is een solo-artiest uit Wassenaar. Dion Cooper maakt vooral muziek in de genres Pop, Akoestisch & Singer-songwriter. Dion Cooper heeft sinds de inschrijving op 02/01/2019 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dion Cooper klinkt als: Jack Johnson, John Mayer, Ed Sheeran, Jason Mraz,. Het repertoire van Dion Cooper bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Dion Cooper krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Dion Cooper hanteert een richtprijs van €325 - €1499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.