Vier je verjaardag met live muziek

Door Het Gigstarter Team op 14-04-2022

Muziek kent geen leeftijd, geen genre en creëert levenslange herinneringen. Als gast is het zeker mogelijk om de jarige een voortreffelijk live optreden aan te bieden. Als je jouw 40e of 20e verjaardag organiseert met jouw vrienden en familieleden, kun je live muziek toevoegen aan jouw feest om een speciale sfeer te creëren of een DJ boeken om te dansen tot in de late uurtjes. Op Gigstarter, heb je de keuze uit honderden soorten acts van allerlei soorten genres: DJ's, coverband, een singer-songwriter of zelfs een orkest.

band voor verjaardagVier jouw verjaardag met heerlijke live muziek

Een goede party band

U heeft de keus uit honderden bands door heel België. Of je nou gevestigd bent in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven, je vindt vast de perfecte act voor jouw verjaardagsfeest. Veel boekers stellen het op prijs om een lokale band in te huren om zo de lokale muziekindustrie te steunen en de live muziek, die zwaar te lijden had onder de pandemie, nieuw leven in te blazen. Het enige wat je nodig hebt is jouw favoriete muziek genre en vul dit in onze zoekmachine in. Start gelijk!


Bekijk Gigstarter artiesten

Kleinere formatie

Waarom geen singer-songwriter zoals Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) die meer ontroerende liedjes kan uitvoeren? Of een DJ zoals DJ Dice die ervoor zorgt dat jouw verjaardag een absolute knaller wordt? Een kleinere formatie kan betaalbaarder zijn en past gemakkelijke in elke ruimte omdat het minder muzikanten zijn dan bijvoorbeeld een band.


Internationaal duo Akoestisch duo MAIS

Breng je feest tot leven

Als je van jouw verjaardag een gedenkwaardig en magisch moment wilt maken, boek dan een van onze professionele live verjaardagsbands. Een feestband brengt als geen ander leven en energie in jouw feest. De muzikanten brengen spelen de beste feestnummers aller tijden, inclusief de populairste songs van vandaag en de klassiekers van gisteren. Of je nou kiest voor een allround DJ of een band, ze krijgen hoe dan ook iedereen aan het dansen, zowel de jongere als de oudere generaties.

Niet per se duur

Op Gigstarter hebben wij een groot assortiment aan high-energy party bands die voor alle soorten evenementen en budgetten te boeken zijn. Het inhuren van een duo of zangeres hoeft niet duur te zijn, u kunt bijvoorbeeld een solo-artiest voor een uur boeken voor grofweg 200 euro. De prijzen zijn transparant en makkelijk te zien op het profiel van elke muzikant op ons platform, in de rechterhoek doormiddel van de rode knop 'Check Beschikbaarheid', kunt u direct en gratis contact met hen opnemen. Onze service is gratis om live muziek toegankelijk te maken en voor iedereen, live muziek is geen luxe.

Neem een kijkje in de database en neem direct contact op met een artiest om de mogelijkheden te bespreken. Laten we er een onvergetelijke verjaardag van maken!Bekijk Gigstarter artiesten


Gerelateerde artikelen op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: verjaardag, cadeau, coverband, boeking, sfeer, feest