Welke muziek past er bij jouw bruiloft receptie?

Door Het Gigstarter Team op 17-02-2022

Het trouwseizoen staat voor de deur en we weten dat trouwen een van de belangrijkste momenten in je leven is. Muziek is een groot elementen van de bruiloft. Soms wordt het niet genoeg gewaardeerd, maar de kracht ervan is essentieel om gevoelens, situaties te begeleiden en emoties op te wekken. Dat is waarom jouw bruiloft live muziek nodig heeft! Gigstarter is de perfecte plek om geweldige artiesten te vinden!

Let's plan!

Ten eerste moet je er rekening mee houden dat het essentieel is om alles op voorhand voor te bereiden. De komende maanden zitten vol met bruiloften, dus hoe eerder je begint met de voorbereidingen hoe beter. In dit artikel zullen we verschillende soorten muziek aanbevelen, afhankelijk van de setting waarin jouw bruiloft zal plaatsvinden.

Wedding partyProost op een prachtige bruiloft!

Waarom niet op het strand trouwen!

Veel bruidsparen trouwen het liefst op het strand vanwege de romantiek en de mooie omgeving voor de foto's. Bovendien kunnen de gasten zich op mini-vakantie wanen. Ook is er altijd ruimte om een stapje verder te gaan en de gasten te verrassen door een goede keuze te maken uit enkele bands die binnen jullie budget vallen en ervaring hebben met privéfeesten en andere soorten evenementen. Bij Gigstarter kun je coverbands boeken zoals Giddy Limit of 't Luchtorkest.


" allowfullscreen>
Cover band Giddy Limit

Traditionele bruiloft in de kerk

Als je op zoek bent naar klassieke muziek om tijdens de ceremonie te laten spelen, dan zit je ook bij ons goed. We hebben tal van opties die geschikt zijn voor een meer traditionele setting. Wees geraakt door het geluid van de viool dankzij Lonne Pondman of de piano met Alexander.

Onvergetelijke avond

Als je van dansen houdt, maak dan van de bruiloft een feest waar later nog over gepraat zal worden! Je gasten zullen je vast dankbaar zijn. Eclectische muziek boeken is de beste beslissing die je kunt maken. Bij Gigstarter, kun je elektronische DJ's of Dancehall DJ's vinden.

Start het plannen van jouw bruiloft

Namens Gigstarter wensen wij iedereen een prachtige bruiloft toe, gevuld met muziek!

Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: trouwen, bruiloft, receptie, live muziek. coverband, viool, piano, kerk, strand