Organiseer deze zomer een tuinfeest met live muziek!

Door Het Gigstarter Team op 21-05-2020

Helaas zijn er geen festivals deze zomer, tijd om zelf een feestje te bouwen! Op Gigstarter vind je honderden artiesten in alle mogelijke genres die graag komen optreden op jouw tuinfeest. Plaats een oproep en geschikte artiesten geven hun beschikbaarheid aan. Kom via de chat direct in contact met de artiesten en boek live muziek voor deze zomer op jouw festival in de tuin.

Plaats een oproep voor live muziek

Singer-songwriter, DJ en meer boeken voor op jouw tuinfeest

Je kan elke soort live muziek voor jouw tuinfeest boeken! Muzikanten zijn creatief en flexibel, vooral als het gaat om optreden. Via Gigstarter heb je direct contact met de artiest en de mogelijkheid om alle opties te bespreken. Denk je bijvoorbeeld aan een singer-songwriter die vrolijke zomerse liedjes ten gehore brengt? Of een DJ die relaxte muziek uitvoert om de goede sfeer op gang te brengen? Het kan!

tuinfeestOrganiseer een feest in jouw tuin!

Bouw jouw tuin om tot een festival

Heb jij zin in een feestje met live muziek? Dan is het tijd om op Gigstarter alle beschikbare artiesten te bekijken die niet kunnen wachten om op te komen treden. Met live muziek geef je jouw zomer een enorme feestelijke glans en in deze kleine setting zou het al je gasten nog lang bij blijven. Kijk wat er in jouw tuin en omgeving mogelijk is voor een onvergetelijk feest.Gitarist Martijn Buijnsters kan voor prachtige zomerse klanken zorgen op zijn Spaanse gitaar

Boek artiesten uit de grootste database van de Benelux voor jouw tuinfeest

Je hebt met onze grote database het grootste aanbod artiesten van de Benelux. Je kan rechtstreeks contact opnemen met deze artiesten via het Gigstarter-profiel van de artiest. Je kan ook een oproep plaatsen op het online platform en wij nodigen geschikte artiesten uit die overeenkomen met jouw zoekcriteria. Ze geven aan of ze beschikbaar zijn voor jouw tuin Gig. Met de artiest kan je direct overleggen over de mogelijkheden van het optreden, de betaling, de benodigde apparatuur en de nummers die gespeeld kunnen worden.

Beide services zijn volledig gratis. En als je via Gigstarter een artiest, band, DJ of singer-songwriter boekt, hoef je geen commissie of boekingskosten te betalen. Makkelijk toch? Voor vragen kan je ons altijd mailen: info@gigstarter.nl

Live muziek zorgt voor een onvergetelijke zomer! Neem een ​​kijkje in de database van Gigstarter en neem direct contact op met een artiest om de mogelijkheden te bespreken. Laten we er een onvergetelijke zomer van maken!

Bekijk Gigstarter artiesten

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: tuinfeest, gigstarter, huren, boeken