Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist

  (9)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Klassiek #Akoestisch #Romantiek
  • Klinkt als klassiek, Spaans, Zuid-amerikaans, John Williams, Julian Bream, Andres Segovia, Narciso Yepes
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €495 - €795

Stuur een persoonlijk bericht naar Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist

Check beschikbaarheid
Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist, Klassiek, Akoestisch, Romantiek soloartist

Akoestisch gitarist Martijn biedt live muziek op maat met een breed repertoire van klassiek en romantisch populaire muziek. Ideaal voor een bruiloftceremonie en als achtergrondmuziek tijdens een receptie, diner, verjaardag, borrel; een stijlvolle en bijzondere muzikale aankleding!
gitarist - akoestisch - klassiek - romantisch - populair - bruiloft - ceremonie - receptie - diner - borrel - verjaardag

MAATWERK
Iedere gelegenheid is uniek en daarom lever ik maatwerk toegespitst op jullie wensen; hiervoor hebben we voor een optreden uitgebreid persoonlijk contact.

MINI-CONCERT
Eventueel als aanvulling op de achtergrondmuziek speel ik graag een paar stukken als ‘mini-concert’, waarbij ik ook iets kan vertellen over de inhoud van de muziek. Je gasten krijgen dan de gelegenheid eventjes écht te luisteren wat bijdraagt aan de totaalervaring!

OVERAL INZETBAAR
Ik kan zowel akoestisch als (licht) versterkt spelen, ik heb weinig ruimte nodig en ben overal inzetbaar. Dus ook op locaties zonder stroomvoorziening, zoals in een park, in het bos of op het strand; alles is mogelijk!

PROFESSIONEEL
Ik ben al meer dan 15 jaar professioneel gitarist en heb een uitgebreide ervaring in het uitvoeren van optredens tijdens bruiloften, diners, recepties, verjaardagen etc. Ik ben afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en ben o.a. vaste gitarist in het ensemble van de bekende stersopraan Mirusia waarmee ik in binnen- en buitenland tour!

Stuur me een berichtje en laat weten waar je precies naar op zoek bent; dan hoop ik ook op jouw speciale dag / evenement te spelen!

Muziek

Lagrima

Prelude no. 1

Milonga

Reviews

Door op 10/07/2022

Super aardige muzikale gitarist.

Door op 28/04/2022

Mede door gitarist Martijn Buijnsters kijken wij terug op een fantastische dag waarop we ons 25 jarig huwelijk mochten vieren. Buiten op het terras en later binnen bij het buffet was het genieten van de gitaarmuziek.
Zeker een aanrader!!

Door op 07/02/2020

Echt geweldig... Martijn had per email contact opgenomen om mijn verwachtingen te toetsen en dat heeft ie precies uitgevoerd tijdens mijn 50e verjaardag. Precies zoals ik wilde... in tune met de gangen en prettig luisterbare muziek.

Contact

Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist, Klassiek, Akoestisch, Romantiek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist

Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist is een solo-artiest uit Amsterdam. Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist maakt vooral muziek in de genres Klassiek, Akoestisch & Romantiek. Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist heeft sinds de inschrijving op 20/11/2015 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist klinkt als: klassiek, Spaans, Zuid-amerikaans, John Williams, Julian Bream, Andres Segovia, Narciso Yepes. Het repertoire van Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Martijn Buijnsters - Klassiek gitarist hanteert een richtprijs van €495 - €795 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.