Akoestisch duo MAIS

  (4)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Coverband #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Akoestisch duo met allerlei covers. Zanger / gitarist / contrabassist. Geschikt voor de kroeg, bruiloft, tuinfeest, ceremonie, verjaardag, festival, proeverij. Hits van Jack Johnson, The Doors, Anouk, Rolling Stones, Prince, One Republic, Ed Sheeran.
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Akoestisch duo MAIS

Check beschikbaarheid
Akoestisch duo MAIS, Coverband, Akoestisch, Pop band

Akoestisch duo MAIS bestaat uit zanger/gitarist en contrabassist, met een repertoire van covers. Wie op zoek is naar goede live muziek of bijvoorbeeld achtergrondmuziek welke weinig ruimte in beslag neemt ben je bij MAIS meteen goed! Ons publiek staat verbaasd hoe vol een akoestisch duo kan klinken. In de stijl ‘unplugged’ ‘singer-songwriter’ ‘acoustic lounge’. Ons geheim: een goede zanger die tevens een strakke ritmische gitarist is + een warm zoemende contrabassist. Het repertoire zijn liedjes in allerlei smaken die jong en oud aanspreken, van The Doors tot aan Ed Sheeran, Anouk tot aan The Scene. Liedjes van toen en nu. Van rustig kabbelend tot hier en daar een dansje. Wil je snel een offerte of meer weten maak dan slim gebruik van Gigstarter berichtencentrum!

Heeft u een feestje en uw budget of geluidsniveau is niet toelatend voor een coverband dan is MAIS de oplossing. We nemen als duo weinig ruimte en zijn dus altijd in te passen voor welk feestje dan ook. Daarnaast kunnen we ook onze percussioniste meenemen voor extra akoestische beats!

Ons akoestisch duo bestaat al 15 jaar, is ondertussen 100% professioneel en we repeteren nog wekelijks. En dat hoort u zeker terug in de kwaliteit van de muziek en de uitstraling. MAIS heeft elk type event gespeeld, van een bruiloft, ceremonie tot een groot festival. We komen altijd in een nette 'vintage' kledingstijl. En naast gewoon goede muziek en goede performance maken we altijd heldere afspraken.

Bruiloftmuziek, bruiloftband
MAIS is door 15 jaar spelen op bruiloften en door meedenken in de voorbereidingen een ware bruiloftsspecialist geworden: we worden hierdoor als bruiloftmuziek geboekt. Voordat we op jullie bruiloft spelen nemen we in een persoonlijk gesprek jullie wensen en onze mogelijkheden door. Goed overleg is bij ons altijd de basis! Akoestisch duo MAIS is geschikt voor de ceremonie), de receptie of voor het avondfeest.

Achtergrondmuziek, diner dansant, bedrijfsevenementen
Een band op de werkvloer kan dat? Akoestisch duo MAIS is perfect in te passen in bedrijfsevenementen. We zijn gewend om feilloos op event te spelen en u ook nog even te helpen met de microfoon bij uw toespraak. Achtergrondmuziekje? Geen punt verzorgen we ook. We spelen voor klanten als Van der Valk Hotels, BAM Vastgoed, Gemeente Rotterdam.

Tuinfeest
U geeft een tuinfeest, bbq of feest in de huiskamer… maar de buren moeten het ook nog leuk blijven vinden? Dan is akoestisch duo MAIS de oplossing voor live muziek op uw tuinfeest. We nemen weinig ruimte in beslag, spelen niet te hard en mengen ons gezellig tussen de gasten op uw feest.

Muziek

Don't panic - Coldplay

Wild Wood - Paul Weller

Sitting Waiting Wishing - J...

Foto's

Reviews

Door op 21/01/2019

Voor de nieuwjaarsreceptie zat het volume van de band ideaal. Het steeg niet boven het gepraat van de mensen, maar als het publiek wilde luisteren was het luid genoeg. Het repertoire was een goede selectie van nummer. De communicatie liep snel en enthousiast.
Het is een toffe band, die begrijpen wat er verwacht wordt. Het was een zeer aangename ervaring.

Door op 15/07/2018

Für unsere gestrige Feier hatten wir die Band MAIS gebucht, ich muss sagen „Gott sei Dank“, gebucht. Die Band spielte sich in ihrer sympathischen Art und Weise in die Herzen der Gäste. Sowohl gesanglich als auch instrumental war das gestern Abend ein Highlight. Die gut durchdachte Playlist und die ganz feine handgemachte Musik haben uns allen ein wunderschönes Erlebnis beschert. Wir sagen nochmal „Dankeschön“ für einen unvergessenen Abend. Bianca und Jörg

Door op 09/07/2018

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een muzikant die onze gasten verrast met goede covers en daar ook zijn eigen akoestische draai aan kan geven. Puur Mais kwam op ons pad en toen we zagen dat ze als duo optreden met een combinatie van gitaar en contrabas waren we direct enthousiast. Dit werd alleen maar versterkt toen we een huiskamer concert kregen bij Maurits thuis om te beluisteren of we met ze in zee wilde gaan. Deze gasten barsten van het talent en wisten hele bekende nummers een nieuwe insteek te geven die onze gasten en wij zelf erg konden waarderen. We hebben later nog vele positieve reacties gehad.

Contact

Akoestisch duo MAIS, Coverband, Akoestisch, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Akoestisch duo MAIS

Akoestisch duo MAIS is een band uit Rotterdam. Akoestisch duo MAIS speelt muziek in de genres Coverband, Akoestisch & Pop. Akoestisch duo MAIS heeft sinds de inschrijving op 27/08/2014 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Akoestisch duo MAIS klinkt als: Akoestisch duo met allerlei covers. Zanger / gitarist / contrabassist. Geschikt voor de kroeg, bruiloft, tuinfeest, ceremonie, verjaardag, festival, proeverij. Hits van Jack Johnson, The Doors, Anouk, Rolling Stones, Prince, One Republic, Ed Sheeran.. Het repertoire van Akoestisch duo MAIS bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Akoestisch duo MAIS krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Akoestisch duo MAIS hanteert een richtprijs van €600 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.