Akoestisch duo MAIS

  (1)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Coverband #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Akoestisch duo met allerlei covers. Zanger / gitarist / contrabassist. Geschikt voor de kroeg, bruiloft, tuinfeest, ceremonie, verjaardag, festival, proeverij. Hits van Jack Johnson, The Doors, Anouk, Rolling Stones, Prince, One Republic, Ed Sheeran.
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Akoestisch duo MAIS

Check beschikbaarheid
Akoestisch duo MAIS, Coverband, Akoestisch, Pop band

Akoestisch duo MAIS bestaat uit zanger/gitarist en contrabassist, met een repertoire van covers. Wie op zoek is naar goede live muziek of bijvoorbeeld achtergrondmuziek welke weinig ruimte in beslag neemt ben je bij MAIS meteen goed! Ons publiek staat verbaasd hoe vol een akoestisch duo kan klinken. In de stijl ‘unplugged’ ‘singer-songwriter’ ‘acoustic lounge’. Ons geheim: een goede zanger die tevens een strakke ritmische gitarist is + een warm zoemende contrabassist. Het repertoire zijn liedjes in allerlei smaken die jong en oud aanspreken, van The Doors tot aan Ed Sheeran, Anouk tot aan The Scene. Liedjes van toen en nu. Van rustig kabbelend tot hier en daar een dansje. Wil je snel een offerte of meer weten maak dan slim gebruik van Gigstarter berichtencentrum!

Heeft u een feestje en uw budget of geluidsniveau is niet toelatend voor een coverband dan is MAIS de oplossing. We nemen als duo weinig ruimte en zijn dus altijd in te passen voor welk feestje dan ook. Daarnaast kunnen we ook onze percussioniste meenemen voor extra akoestische beats!

Ons akoestisch duo bestaat al 15 jaar, is ondertussen 100% professioneel en we repeteren nog wekelijks. En dat hoort u zeker terug in de kwaliteit van de muziek en de uitstraling. MAIS heeft elk type event gespeeld, van een bruiloft, ceremonie tot een groot festival. We komen altijd in een nette 'vintage' kledingstijl. En naast gewoon goede muziek en goede performance maken we altijd heldere afspraken.

Bruiloftmuziek, bruiloftband
MAIS is door 15 jaar spelen op bruiloften en door meedenken in de voorbereidingen een ware bruiloftsspecialist geworden: we worden hierdoor als bruiloftmuziek geboekt. Voordat we op jullie bruiloft spelen nemen we in een persoonlijk gesprek jullie wensen en onze mogelijkheden door. Goed overleg is bij ons altijd de basis! Akoestisch duo MAIS is geschikt voor de ceremonie), de receptie of voor het avondfeest.

Achtergrondmuziek, diner dansant, bedrijfsevenementen
Een band op de werkvloer kan dat? Akoestisch duo MAIS is perfect in te passen in bedrijfsevenementen. We zijn gewend om feilloos op event te spelen en u ook nog even te helpen met de microfoon bij uw toespraak. Achtergrondmuziekje? Geen punt verzorgen we ook. We spelen voor klanten als Van der Valk Hotels, BAM Vastgoed, Gemeente Rotterdam.

Tuinfeest
U geeft een tuinfeest, bbq of feest in de huiskamer… maar de buren moeten het ook nog leuk blijven vinden? Dan is akoestisch duo MAIS de oplossing voor live muziek op uw tuinfeest. We nemen weinig ruimte in beslag, spelen niet te hard en mengen ons gezellig tussen de gasten op uw feest.

Muziek

Don't panic - Coldplay

Wild Wood - Paul Weller

Sitting Waiting Wishing - J...

Foto's

Reviews

Door op 16/09/2017

Erg leuk duo! We hadden ze als begeleiding bij een diner gevraagd en dat werkte perfect!

Contact

Akoestisch duo MAIS, Coverband, Akoestisch, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Akoestisch duo MAIS

Akoestisch duo MAIS is een band uit Rotterdam. Akoestisch duo MAIS speelt muziek in de genres Coverband, Akoestisch & Pop. Akoestisch duo MAIS heeft sinds de inschrijving op 27/08/2014 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Akoestisch duo MAIS klinkt als: Akoestisch duo met allerlei covers. Zanger / gitarist / contrabassist. Geschikt voor de kroeg, bruiloft, tuinfeest, ceremonie, verjaardag, festival, proeverij. Hits van Jack Johnson, The Doors, Anouk, Rolling Stones, Prince, One Republic, Ed Sheeran.. Het repertoire van Akoestisch duo MAIS bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Akoestisch duo MAIS krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Akoestisch duo MAIS hanteert een richtprijs van €500 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.