Alides Hidding

  (1)
  • Band   /   Tilburg
  • #Pop #80s #Rock
  • Klinkt als Alides Hidding, Time Bandits, band jaren 80, jaren 80 band
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €950 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Alides Hidding

Check beschikbaarheid
Alides Hidding, Pop, 80s, Rock band

Exclusief te boeken via gigstarter: live muziek van een echte 80's icoon: Alides Hidding (Time Bandits).

Menig 40+-er zal de liedjes van Alides Hidding nog kunnen meezingen: 'I am specialised', 'Live it up', 'Listen to the man with the golden voice', 'I am only shooting love'.

Alides heeft in de jaren '80 de hitlijsten veroverd en over de hele wereld getoured met zijn band de Time Bandits. Als muzikant in hart en ziel is Alides altijd op het podium gebleven, met de Time Bandits ...of met zijn Alides Hidding Band. Deze superband van Alides is te boeken via gigstarter. Ze gaan nog een stukje verder dan de Time Bandits, Alides in zijn eigen band ook horen en zien dat hij ook een geniaal gitarist is..

De zwarte eyeliner is als vanouds. En op zijn hoofd leunt nog altijd die karakteristieke cowboyhoed. Wat de tand des tijds niet overleefd heeft, is zijn kenmerkende kopstem. Vroeger haalde Alides 4.5 octaaf, zijn stem is door 'rock & roll' doorregender, Alides: "Ik zing nu met meer gevoel dan vroeger".

Alides wordt begeleid door een professionele live band van gitarist, bassist en drummer. Golden Oldies van Rolling Stones, Tina Turner maar ook monsterhits van de Time Bandits zullen zeker voorbij komen. Na het optreden van Alides is er de mogelijkheid Alides de hemd van het lijf te vragen!

Muziek

I am specialized in you

Live it up

Listen to the man with the ...

Foto's

Reviews

Door op 18/09/2017

Het was geweldig. Wat een top muzikanten en wat spelen ze heerlijke funky muziek afgewisseld met de TB klassiekers. Haarfijn voelen de mannen de sfeer aan. Mijn feestje (50 jaar) ontplofte. Bedankt mannen!

Contact

Alides Hidding, Pop, 80s, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Alides Hidding

Alides Hidding is een band uit Tilburg. Alides Hidding speelt muziek in de genres Pop, 80s & Rock. Alides Hidding heeft sinds de inschrijving op 14/01/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Alides Hidding klinkt als: Alides Hidding, Time Bandits, band jaren 80, jaren 80 band. Het repertoire van Alides Hidding bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Alides Hidding krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Alides Hidding hanteert een richtprijs van €950 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.