GC Ensemble

  (4)
  • Ensemble   /   Gouda
  • #Akoestisch #Pop #Allround
  • Klinkt als Akoestisch ensemble, akoestisch trio, akoestische live muziek
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €675 - €1143

Stuur een persoonlijk bericht naar GC Ensemble

Check beschikbaarheid
GC Ensemble, Akoestisch, Pop, Allround ensemble

Gold Collective is een akoestisch popmuziekensemble bestaande uit een zangeres-gitariste, contrabassist en drummer.
Het ensemble speelt bekende hits uit 60 jaar popmuziekgeschiedenis. Allerlei stijlen in één akoestisch geluid: onversterkt of versterkt. Toegankelijke live akoestische muziek voor elk type evenement of feest. Deze act is makkelijk inpasbaar dankzij compacte installatie en weinig vloeroppervlak.

De muzikanten bestaan ​​uit een mix van een jonge zanger en gitarist (begin 20er jaren), een zeer ervaren contrabassist op een 100 jaar oude contrabas (de vader is cool) en een frisse drummer op een cajon (aangenaam hout) 'light sound , een meerwaarde voor een dans).

Gold Collective is te boeken voor alle soorten feesten of evenementen en is zeker geschikt voor een bruiloft. Van een ceremonie op een bruiloft / receptie / diner / barbecue tot een avondfeest - een tuinfeest op een verjaardag - huiskamerconcert - personeelsfeest tot een festival.

We hebben onze eigen geluidstechniek voor maximaal 150 personen, waardoor we voor de grotere gezelschappen gemakkelijk alles zelf kunnen versterken.
Ook brengen we ons eigen licht mee: meer sfeer en je ziet ons altijd duidelijk.

Alle muzikanten zijn professionele muzikanten. Daarnaast hebben we heel veel ervaringen met allerlei soorten optredens: alle zorgen die je hebt over het boeken van livemuziek verdwijnen: we regelen alles en je krijgt gratis advies van een expert.

EN WAT KOST HET?

Dit zijn onze richtprijzen:

1 set van 45 min € 675, -
2 sets van 45 minuten in bijv. 2 uur € 900, -
3 zinnen van 45 minuten in 4 uur 1050 €

Prijzen zijn informatie: we maken graag een offerte op basis van uw specificaties.

Het is ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding een DJ bij de band te boeken.

Muziek

Better Together - Jack Johnson

Jolene

Ring of Fire - Johnny Cash

Foto's

Reviews

Door op 28/08/2021

Echt geweldig om te horen dat jullie heerlijk konden spelen bij ons. Dat was te horen en te zien!
We hebben echt ontzettend genoten, het was nog mooier en sloeg nog beter aan dan we hadden durven dromen. De ambiance, de prachtige stem van Pip, intieme muziek die uitnodigt om te dansen, onze dansende nichtjes die iedereen hebben ontroerd. We zijn heeeeeeel blij dat we voor jullie gekozen hebben! (Waar we overigens al geen enkele twijfel over hadden na het zien van de eerste paar seconden van het eerste filmpje op jullie site). Jullie hebben onze dag compleet gemaakt!

Lieve groet,
Frans en Gerjanne

Door op 14/07/2021

Deze fijne akoestische ensemble speelde voor ons akoestische achtergrondmuziek tijdens een tweedaags event op het terras van ons bedrijf in Nuenen. We hadden de extra optie geboekt met de zanger-pianist erbij, echt een meerwaarde vonden wij en de gasten. Bedankt Gold Collective!

Door op 10/05/2021

Het Gold Collective ensemble speelde op 25 aug 2020 - in corona tijd - ter gelegenheid van de opening van het nieuwe gebouw van ons NOVA college (Haarlem). We zijn zeer tevreden om ze zich flexibel opstelden, omdat ze draadloos optraden konden ze zich op verzoek makkelijk verplaatsen. Onze gasten (en wij ook) waren erg tevreden over hun optreden!

Contact

GC Ensemble, Akoestisch, Pop, Allround ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over GC Ensemble

GC Ensemble is een ensemble uit Gouda. GC Ensemble speelt muziek in de stijlen Akoestisch, Pop & Allround. GC Ensemble heeft sinds de inschrijving op 14/01/2015 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van GC Ensemble klinkt als: Akoestisch ensemble, akoestisch trio, akoestische live muziek. Het repertoire van GC Ensemble bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: GC Ensemble krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

GC Ensemble hanteert een richtprijs van €675 - €1143 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.