Gold Collective akoestische band

  (11)
  • Band   /   Gouda
  • #Coverband #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Coverband met zangeres-gitaar, contrabas en percussie, akoestische live muziek, achtergrondmuziek of feestje!
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €981 - €1149

Stuur een persoonlijk bericht naar Gold Collective akoestische band

Check beschikbaarheid
Gold Collective akoestische band, Coverband, Akoestisch, Pop band

Gold Collective is een akoestische coverband met zangeres en gitariste, contrabassist en percussionist. Akoestische live muziek met hits allertijden in een aanstekelijk warme en groovy klank. Geschikt voor bruiloft, feest, bedrijfsevent, verjaardag. Live muziek op de achtergrond of... om op te dansen.

Het repertoire van Gold Collective bestaat uit 'hits allertijden'. Van Elvis tot Ed Sheeran. Van guilty pleasure tot verfijnde ballad.

Hoewel ze nog in de early 20's is heeft de zangeres-gitariste al heel veel ervaring als artiest. Zo stond ze in de Voice of Holland (2014) en heeft honderden soorten optredens verzorgd. De percussionist is een veelgevraagd sessiemuzikant en is te vinden bij artiesten zoals Do. De bassist heeft er vele meters opzitten en is de rasmuzikant van het stel. Alle muzikanten zijn 100% beroepsmuzikanten. Passie en vakmanschap bij elk optreden.

Wat kost Gold Collective (ex Btw):

- 2x45 min €981,-
- 3x45 min €1150,-

----extra opties ------

DJ ERBIJ BOEKEN ?
Extra boekingsoptie: professionele Dj
Kosten: €150
incl. Dj set en Dj booth

SILENT DJ: €6 per koptelefoon

Muziek

Jolene

Better Together

A Thousand Years

Foto's

Reviews

Door op 30/11/2021

Fantastische akoestische formatie, privé optreden bij ons thuis voor mijn verjaardag, een superband!

Door op 02/11/2021

Goed/snel contact met de bandleider, heldere afspraken, ruim op tijd voor het opstellen, goede musici, goed geluid. Kortom: een hele fijne goede band die ons extra blij heeft gemaakt tijdens het jubileum van ons bedrijf.

Door op 30/09/2021

Wat zijn jullie een toppers!

Vanwege de vroege start van het feestje, hebben we samen nog een hapje gegeten en wat zijn jullie gezellig!! Super leuk om zo de avond te starten.

Daarna ging de avond van start en hebben jullie prachtige muziek gemaakt! Bedankt voor de ontzettend leuke avond: wij raden jullie aan iedereen aan!

Groetjes, van de Tolletjes.

Contact

Gold Collective akoestische band, Coverband, Akoestisch, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Gold Collective akoestische band

Gold Collective akoestische band is een band uit Gouda. Gold Collective akoestische band speelt muziek in de genres Coverband, Akoestisch & Pop. Gold Collective akoestische band heeft sinds de inschrijving op 10/12/2014 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Gold Collective akoestische band klinkt als: Coverband met zangeres-gitaar, contrabas en percussie, akoestische live muziek, achtergrondmuziek of feestje!. Het repertoire van Gold Collective akoestische band bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Gold Collective akoestische band krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

Gold Collective akoestische band hanteert een richtprijs van €981 - €1149 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.