Gold Collective akoestische coverband

  (4)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Coverband #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Akoestische coverband, akoestische live muziek, achtergrond of feest
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €675 - €1049

Stuur een persoonlijk bericht naar Gold Collective akoestische coverband

Check beschikbaarheid
Gold Collective akoestische coverband, Coverband, Akoestisch, Pop band

Gold Collective is een akoestische coverband met zangeres en gitariste, contrabassist en percussionist. Akoestische live muziek met hits allertijden in een aanstekelijk warme en groovy klank. Geschikt voor bruiloft, feest, bedrijfsevent, verjaardag. Live muziek als achtergrond of om op te dansen.

Het repertoire van Gold Collective bestaat uit 'hits allertijden'. Van Elvis tot Ed Sheeran. Van guilty pleasure tot verfijnde ballad.

Hoewel ze nog in de early 20's is heeft de zangeres-gitariste al heel veel ervaring als artiest. Zo stond ze in de Voice of Holland (2014) en heeft honderden soorten optredens verzorgd. De percussionist is een veelgevraagd sessiemuzikant en is te vinden bij artiesten zoals Do. De bassist heeft er vele meters opzitten en is de rasmuzikant van het stel. Alle muzikanten zijn 100% beroepsmuzikanten. Passie en vakmanschap bij elk optreden.

- Optreden incl. geluid tot 200 mensen
- 3x set van ieder 45min in 4 uur
- Pauzemuziek tussen de sets (geen stiltes)
- Extra boekings optie: Dj (meerkosten 250 euro) incl. Dj set en Dj booth

Wat kost Gold Collective?
- 1x45 min €675,-
- 2x45 min €900,-
- 3x45 min €1050,-

Muziek

Havana (live recording)

Price Tag (live recording)

Shape of you (live recording)

Foto's

Reviews

Door op 23/02/2020

Wat een heerlijke band! We zijn echt heel blij dat we hen hebben gevraagd om te spelen op onze bruiloft. Ook onze gasten vonden het een zeer geslaagd feestje! :)

Door op 01/10/2019

Het contact, communicatie, in de voorbereiding naar ons evenement was heel professioneel, flexibele houding, 24/7 bereikbaar. Wij, onze klant en het publiek was zeer tevreden met Gold Collective. Tot de volgende ;-)

Door op 18/09/2019

Het optreden van deze band tijdens ons bierfestival op de Willemsch Veste was helemaal geweldig! Leuke muziek voor alle leeftijden maar vooral de classics sloegen bij ons publiek super aan!

Contact

Gold Collective akoestische coverband, Coverband, Akoestisch, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Gold Collective akoestische coverband

Gold Collective akoestische coverband is een band uit Rotterdam. Gold Collective akoestische coverband speelt muziek in de genres Coverband, Akoestisch & Pop. Gold Collective akoestische coverband heeft sinds de inschrijving op 10/12/2014 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Gold Collective akoestische coverband klinkt als: Akoestische coverband, akoestische live muziek, achtergrond of feest. Het repertoire van Gold Collective akoestische coverband bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Gold Collective akoestische coverband krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Gold Collective akoestische coverband hanteert een richtprijs van €675 - €1049 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.