Upstream

  (2)

Indicatie €300 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Upstream

Check beschikbaarheid
Upstream , Akoestisch, Blues, Singer-songwriter ensemble

Upstream :

Liedjes met kop en kont en een goed verhaal !

Wij, UPSTREAM, treden vooral op als duo met één of soms twee gitaren, wat percussie en twee prachtige stemmen. Door de manier waarop de songs zijn opgebouwd blijven ze akoestisch met glans overeind staan, al spelen we desgewenst ook aangevuld met bas.
UPSTREAM speelt graag in Grand Café’s en kleine theaterzalen of op exposities , privé/bedrijfsgelegenheden en feestelijkheden en overal waar men houdt van songs met kop & kont en een goed verhaal!
Het repertoire van Upstream bestaat uit 70% eigen werk aangevuld met de wat minder platgetreden covers die uitstekend in de playlist passen.
UPSTREAM beschikt over eigen licht- en geluidsinstallatie. Indien gewenst kan UPSTREAM ook geboekt worden als trio met bas.
Ben je op zoek naar aanstekelijke, toegankelijke en toch ook authentieke livemuziek voor op jouw speciale gelegenheid? Neem contact op via het onderstaande contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook altijd even bellen via +31 (0)6 27 424 824 of +31 (0)6 16 150 315 of een e-mail sturen naar upstreamlivemusic@gmail.com. Graag tot binnenkort!

Muziek

Good Old Days

Frozen

Loose Ends

Reviews

Door op 13/02/2020

Via TML Sessie ben in in contact gekonen met Chaja en André. Wat een genot om met deze mensen te hebben mogen werken Chaja speelt en zingt met handen en voeten werkelijk een muzikale duizendpoot met een heerlijke stem om naar te luisteren. André speelt subliem gitaar en zingt ook nog eens lekker. De stemmen passen ook bij elkaar. Kortom een genot om naar te luisteren. Hoop zeker nog eens iets met deze mensen te mogen doen. Fijne mensen met goed gevoel voor muziek.

Door op 07/02/2019

Heerlijke muziek, vertolkt door 2 enthousiaste muzikanten. Lekker veel eigen werk. Een aanrader om deze formatie te boeken.

Contact

Upstream , Akoestisch, Blues, Singer-songwriter ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chaja

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Upstream

Upstream is een ensemble uit Amsterdam . Upstream speelt muziek in de stijlen Akoestisch, Blues & Singer-songwriter. Upstream heeft sinds de inschrijving op 25/01/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Upstream klinkt als: Amy Winehouse , John Mayer , Bonnie Raitt, . Het repertoire van Upstream bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Upstream krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Upstream hanteert een richtprijs van €300 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.