Fabian

  (6)
  • Band   /   Den Haag
  • #Blues #Singer-songwriter #Folk
  • Klinkt als J.J. Cale, Tony Joe White, G Love, Selah Sue
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Fabian

Check beschikbaarheid
Fabian, Blues, Singer-songwriter, Folk band

Fabian laat zich onder meer in zijn gitaarspel inspireren door muzikale grootheden als Mississippi John Hurt en in zijn nummers klinkt het geluid van J.J. Cale en Tony Joe White. De kwaliteit van deze veelzijdige muzikant met Spaanse roots blijft zeker niet onopgemerkt, zo blijkt uit zijn deelname aan De Beste Singer Songwriter van Nederland, een optreden in De Wereld Draait Door en hij verzorgde het voorprogramma van onder andere Eric Bibb.

In 2017 beweegt Fabian zich meer en meer richting de blues, waar de basis ligt van zijn muzikale creaties. Dat valt in de smaak en wordt bejubeld door het blues-minnend publiek.

“Fabian heeft een pad aangelegd dat hij verder moet bewandelen. Stick To The Blues!” Grutte Pier – Arrow Classic Rock

“Na een nummer of twee krijg je het gevoel dat je door de straten van Mississippi rijdt” 3 voor 12

“De soepele songs zitten goed in elkaar met refreintjes die haast niet uit het hoofd zijn te krijgen” FRET Magazine

"Fabian maakt ontzettend lekkere muziek. Mooie liedjes, met af en toe een beetje rap, altijd heel muzikaal. Maar soms wordt een singer/songwriter meer dan iemand die een eigen nummer zingt. Dan wordt hij één met zijn muziek. En wanneer je als publiek daar heel dichtbij zit, dan maak je daar deel van uit, dan hoor je daarbij. Dat is een fantastische muzikale ervaring. En dat gebeurde daar." Elze

"Fabian kan een podium bespelen maar zeker ook een huiskamer. Hij zet met zijn band een intieme sfeer neer, ongedwongen. Hele fijne opluistering van mijn feest. Een aanrader!" Karin

Muziek

Back Home

Spit That Blues

Young Heart

Foto's

Reviews

Door op 16/07/2019

Fabian heeft een uniek en indrukwekkend optreden neergezet. Er zijn maar weinig artiesten die de old school blues op zo'n weergaloze manier weten neer te zetten en die zo'n een onnavolgbare indruk achterlaten.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Door op 14/02/2017

Fabian is een ervaren en vriendelijke muzikant en dat merk je op het podium! Hij speelde tijdens het Gigstarter café prachtige sfeervolle liedjes .Zowel solo als met band een aanrader voor elk soort event!

Door op 12/09/2016

Ondanks dat wij helaas maar een klein gezelschap op ons terras hadden zitten wist Fabian er een enorm sfeervolle en warme avond van te maken. Wij werden verrast met een huwelijksaanzoek op ons terras waarbij ouders en schoonouders aanwezig waren en Fabian heeft hier enorm leuk op ingespeeld. Mooie warme en liefdevolle nummers waardoor ons grote terras leek op een warm en intiem bad. Een absolute aanrader en ik zal hem in de toekomst zeker weer uitnodigen om een optreden te verzorgen.

Contact

Fabian, Blues, Singer-songwriter, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Fabian

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Fabian

Fabian is een band uit Den Haag. Fabian speelt muziek in de genres Blues, Singer-songwriter & Folk. Fabian heeft sinds de inschrijving op 10/06/2016 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Fabian klinkt als: J.J. Cale, Tony Joe White, G Love, Selah Sue. Het repertoire van Fabian bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Fabian krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Fabian hanteert een richtprijs van €200 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.