Rooftop

  (13)
  • Band   /   Zoetermeer
  • #Akoestisch #Pop #Jazz
  • Klinkt als Norah Jones,Aretha Franklin,Whitney Houston,John Mayer,Danny Vera,Ed Sheeran,George Michael,Stevie Wonder,Amy Winehouse,Lizz Wright,Eric Clapton,Lionel Richie,Dire Straits,Jason Mraz,Marvin Gaye,The Beatles,Elvis Presley,Eva Cassidy,Nielson,Queen
  • 24 geverifieerde boekingen

Indicatie €275 - €549

Stuur een persoonlijk bericht naar Rooftop

Check beschikbaarheid
Rooftop, Akoestisch, Pop, Jazz band

Zie je het al voor je? Een zwoele zomeravond, een verkoelend briesje, een cocktail in de hand, en héérlijke live muziek.. Bij ons ben je aan het juiste adres! Voor optredens van 5 tot 500 personen. Ook te boeken voor kerstevenementen!

Van Norah Jones tot Aretha Franklin en van John Mayer tot Eric Clapton - wij spelen de lekkerste pop, jazz en soul en maken hier onze eigen prachtige uitvoering van. Hoogwaardig, warm, akoestisch, swingend en vol. Met onze unieke sound zorgen wij ervoor dat jouw bruiloft, borrel, diner, festival, evenement of feest onvergetelijk wordt!

Rooftop is een akoestisch duo bestaande uit zangeres Inge en gitarist Michael. Samen spelen wij relaxte covers van bekende popsongs, swingende jazzy nummers en soulvolle ballads. Met onze warme sound voorzien we elke ruimte en gelegenheid waar we spelen van een aangename feestelijke en intieme sfeer.

Op verzoek is Rooftop uit te breiden met een saxofonist. We spelen dan meer jazz en bossa nova.

Op zoek naar heerlijke achtergrondmuziek voor bij een zakelijk evenement of diner? Of wil je juist meer aanwezige muziek bij een (bruilofts)feest of borrel? Wij zijn super veelzijdig en stemmen het repertoire en volume af naar wens! Doordat we volledig zelfvoorzienend zijn hoef je nergens meer aan te denken, alleen aan een stroomvoorziening!

Rooftop zorgt voor een afwisselend hoogstaand optreden met een sound die overal past! Het ideale duo voor bruiloften, horeca, huiskamerconcerten, feestjes, festivals en evenementen!

Muziek

Compilatie Rooftop (3:40)

Compilatie live opnames (1:00)

Sunrise (3:17)

Reviews

Door op 17/07/2023

Het was een mooi en sfeervol, goed optreden tijdens het tuinfeest. Voelde perfect aan wat de gasten aan muziek leuk vonden! Top kwaliteit qua muziek, geluid en keuze muziek! Maakte het tot een gezellig en geslaagd feest! Toppers

Door op 07/02/2023

Na het boeken via Gigstarter hebben we contact gehad met Michael en besproken wat wij willen. Contact verliep goed en duidelijk, geen verrassingen achteraf. We hebben genoten tijdens de receptie van Rooftop. Achtergrondmuziek waar je gewoon ook nog met elkaar kunt praten zonder te schreeuwen. Echt een aanrader!

Door op 06/01/2023

Wat hadden wij een gaaf trouwfeest met Rooftop! Ze zetten echt een puntje op de i door hun optreden, waardoor de sfeer er op en top in zat. Inge en Michael zijn echt toppers en de upgrade met de saxofonist was het echt waard!

Optredens van Rooftop

Meer optredens

Contact

Rooftop, Akoestisch, Pop, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Inge

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rooftop

Rooftop is een band uit Zoetermeer. Rooftop speelt muziek in de genres Akoestisch, Pop & Jazz. Rooftop heeft sinds de inschrijving op 15/08/2021 in totaal 24 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rooftop klinkt als: Norah Jones,Aretha Franklin,Whitney Houston,John Mayer,Danny Vera,Ed Sheeran,George Michael,Stevie Wonder,Amy Winehouse,Lizz Wright,Eric Clapton,Lionel Richie,Dire Straits,Jason Mraz,Marvin Gaye,The Beatles,Elvis Presley,Eva Cassidy,Nielson,Queen. Het repertoire van Rooftop bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Rooftop krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 13 reviews.

Rooftop hanteert een richtprijs van €275 - €549 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.