Mason Hooks

  (3)
  • Band   /   Den Haag
  • #Akoestisch #Pop #Coverband
  • Klinkt als Ilse de Lange, Racoon, Dixie Chicks, Van Dik Hout, KT Tunstall, Dolly Parton, Racoon
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Mason Hooks

Check beschikbaarheid
Mason Hooks, Akoestisch, Pop, Coverband band

Vier muzikanten, zeven instrumenten. Dat zorgt voor afwisseling en veel verschillende klanken. Elk nummer wordt uniek. Past er een viool bij? Vraagt de muziek om ritme of toch juist om meerstemmige zangpartijen? Het repertoire is afwisselend, van country tot een 90's medley. Mason Hooks combineert jarenlange ervaring met nieuwsgierigheid naar nieuwe mogelijkheden. We zitten altijd vol nieuwe ideeën en denken graag met je mee.
Zoek je muziek voor bij een borrel, high-tea, receptie, zondagmiddag-in-het-park, BBQ, tuinfeest of verjaardag? Wil je graag dat ene nummer horen dat voor jou zo speciaal is? Neem contact met ons op!

Muziek

Good Riddance

Evacuate the dancefloor

Blow me away

Reviews

Door op 14/09/2019

Wat een fijne mensen. Zeer goed contact. Doen wat ze beloven en klinken fantastisch. Het optreden van Mason Hooks heeft onze bruiloft de kers op de taart gegeven. Echt een aanrader.

Door op 13/05/2019

top band.

Door op 06/05/2019

Hartstikke leuke band voor in onze lunchroom. Leuk, gevarieerd en vooral herkenbaar repertoire. Vriendelijke muzikanten, alle afspraken zijn keurig nagekomen. Voor herhaling vatbaar!

Contact

Mason Hooks, Akoestisch, Pop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anne-Lotte

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mason Hooks

Mason Hooks is een band uit Den Haag. Mason Hooks speelt muziek in de genres Akoestisch, Pop & Coverband. Mason Hooks heeft sinds de inschrijving op 12/02/2019 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mason Hooks klinkt als: Ilse de Lange, Racoon, Dixie Chicks, Van Dik Hout, KT Tunstall, Dolly Parton, Racoon. Het repertoire van Mason Hooks bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Mason Hooks krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Mason Hooks hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.