Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Geef aan welke muziek je zoekt

Beschikbare artiesten zullen snel reageren

Kies zelf de perfecte act uit het overzicht

Plaats een oproep

Boek DJs voor jouw bar

Als je een feestje of speciale borrel in je bar wilt organiseren kan een DJ natuurlijk niet ontbreken. Of je nu een verjaardag viert, een borrel, speciaal evenement in je kroeg of iets anders te vieren hebt, een DJ, kan de sfeer er goed in brengen en inspelen op de sfeer in je kroeg.

Een DJ voor jouw bar huur je nu via Gigstarter

Een DJ is vaak geschikt voor de wat grotere feestjes, denk aan een verjaardag van een persoon, of van je zaak. Ook kan een DJ gepast zijn voor een borrel of een opzwepend feestje. Daarnaast kan een DJ ook gepast zijn bij een intiemere setting waar ze figuren als achtergrond muziek.

Op Gigstarter vind je allerlei soorten DJs, van world beat en latin tot house en techno. En als je op zoek bent naar die extra live vibe, dan is het ook mogelijk om een saxofoon of ander live instrument toe te voegen aan de DJ die bij jou past. Dus wil jij een Dj inhuren zoek en vind op Gigstarter.be.

Boek nu via Gigstarter

Je kunt gemakkelijk direct in contact komen met de artiesten op Gigstarter, dus blader door de muzikanten op Gigstarter, boek en zet je eigen tent op z'n kop!

Bekijk ook de Bar bands en het overzicht van alle Bar artiesten.