Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek artiesten voor jouw Bar

Als je een feestje of speciale borrel in je bar of kroeg wilt organiseren kan live muziek natuurlijk niet ontbreken. Of je nu een verjaardag viert, een borrel, speciaal evenement in je kroeg of iets anders te vieren hebt, een live band, act of artiest kunnen de sfeer er goed in brengen en inspelen op de sfeer in je kroeg.

Een live band is vaak geschikt voor de wat grotere feestjes, denk aan een verjaardag van een persoon, of van je zaak. Een jazz band kan gepast zijn voor een borrel, een funk band of brass ensemble kan beter passen bij een opzwepend feestje, en als je lekker wilt mee zingen dan kan een cover-band of een smartlap zanger of zangeres juist gepast zijn voor je.
En voor andere gelegenheden kan juist een rock band of indie band beter werken. Zo kan voor een intiemere setting en de wat kleinere feestjes wellicht een singer-songwriter artiest beter werken. Voor iedere gelegenheid in je bar wat wils met het grote aanbod van artiesten op Gigstarter!

Je kunt gemakkelijk direct in contact komen met de artiesten op Gigstarter, dus blader door de muzikanten op Gigstarter, boek en zet je eigen tent op z'n kop!

Bekijk ook de Bar DJs en het overzicht van alle Bar bands.