Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Geef aan welke muziek je zoekt

Beschikbare artiesten zullen snel reageren

Kies zelf de perfecte act uit het overzicht

Plaats een oproep

Boek bands voor jouw bar

Als je een feestje of speciale borrel in je bar wilt organiseren kan een band natuurlijk niet ontbreken. Of je nu een verjaardag viert, een borrel, speciaal evenement in je kroeg of iets anders te vieren hebt, een band, kan de sfeer er goed in brengen en inspelen op de sfeer in je bar.

Een band voor jouw bar huur je nu via Gigstarter

Een band is vaak geschikt voor de wat grotere feestjes, denk aan een verjaardag van een persoon, of van je zaak. Een jazz band kan gepast zijn voor een borrel, een funk band of brass ensemble kan beter passen bij een opzwepend feestje, en als je lekker wilt mee zingen dan kan een cover-band of een smartlap zanger of zangeres juist gepast zijn voor je.
En voor andere gelegenheden kan juist een rock band of indie band beter werken. Zo kan voor een intiemere setting en de wat kleinere feestjes wellicht een singer-songwriter artiest beter werken. Voor iedere gelegenheid in je bar wat wils met het grote aanbod van artiesten op Gigstarter!

Boek nu via Gigstarter

Je kunt gemakkelijk direct in contact komen met de artiesten op Gigstarter, dus blader door de muzikanten op Gigstarter, boek en zet je eigen tent op z'n kop!

Bekijk ook de bar DJs en het overzicht van alle bar artiesten.