Reviews

Door een review te schrijven kan je jouw ervaringen met een geboekte artiest delen met de Gigstarter gemeenschap. Als je een artiest via Gigstarter inhuurt ontvang je enkele dagen na afloop van het optreden automatisch een review-verzoek. Ook kunnen artiesten in sommige gevallen voormalige bookers benaderen voor een review-verzoek.

Voor artiesten is het heel waardevol als je een review achterlaat. Met recensies is het voor orienterende bookers makkelijker om een keuze voor een artiest te maken, en met goede reviews verschijnt een artiest hoger in de zoekresultaten.

Wij prijzen onze reviews om de betrouwbaarheid. Op Gigstarter vind je alleen reviews van partijen die artiesten daadwerkelijk geboekt hebben. Daarom zijn alle reviews geschreven door onafhankelijke partijen, en kan je erop vertrouwen dat ze een weerspiegeling van de waarheid zijn.

Niet iedereen kan zomaar een review op Gigstarter achterlaten: om de onafhankelijkheid van onze reviews te waarborgen kunnen alleen mensen die een artiest verifieerbaar hebben geboekt een review schrijven. Als je een artiest via Gigstarter hebt geboekt ontvang je na enkele dagen automatisch een review-verzoek.