Offerteaanvragen

Een offerteaanvraag is een manier om een specifieke band of DJ te benaderen voor een optreden. Je kunt een offerteaanvraag bij een artiest plaatsen door op een artiestenprofiel op de knop Persoonlijk contact te klikken en de details van jouw evenement te versturen. De artiest zal doorgaans op jouw offerteaanvraag reageren via het Gigstarter chatsysteem. Als de artiest reageert op jouw offerteaanvraag word je daar middels een email van op de hoogte gesteld.

Je kunt een offerteaanvraag plaatsen bij een artiest door te klikken op de knop check beschikbaarheid op het persoonlijke profiel van een artiest. Je dient de nodige informatie in te vullen om zo voor de artiest een helder beeld te geven van jouw aanvraag. Op de volgende pagina kun je aangeven of je extra diensten nodig hebt zoals geluidsapparatuur of lichtinstallatie. Tot slot kun je je aanvraag indienen. Een ingediend formulier wordt direct naar de artiest gestuurd.

Het plaatsen van een offerteaanvraag via Gigstarter is geheel gratis. Artiesten hoeven ook niks te betalen om op jouw offerteaanvraag te reageren, en daarom ben jij altijd verzekerd van de scherpste prijs. Wacht niet langer en benader jouw favoriete band, DJ of solist via een offerteaanvraag.

Als je last-minute op zoek bent naar een artiest dan raden wij aan om een oproep te plaatsen. De oproep is een handige manier om in één handeling een groot aantal artiesten binnen een bepaalde stijl te bereiken. De artiesten zullen zo spoedig mogelijk aangeven of zij beschikbaar zijn of niet.