Offerteaanvragen

Een offerteaanvraag is een manier om een specifieke band of DJ te benaderen voor een optreden. Je kunt een offerteaanvraag bij een artiest plaatsen door op een artiestenprofiel op de knop Persoonlijk contact te klikken en de details van jouw evenement te versturen. De artiest zal doorgaans op jouw offerteaanvraag reageren via het Gigstarter chatsysteem. Als de artiest reageert op jouw offerteaanvraag word je daar middels een email van op de hoogte gesteld.

Je plaatst een offerteaanvraag bij een artiest door op een artiestenprofiel op de knop Persoonlijk contact te klikken.

Vul vervolgens jouw emailadres, telefoonnummer en boodschap in. Je kan ervoor kiezen om aanvullende informatie in te vullen, zoals jouw naam, de gelegenheid van het evenement, de datum van het optreden, het adres en een omschrijving van de apparatuur die op de locatie aanwezig is.

Op de volgende pagina geef je aan of je behoefte hebt aan aanvullende diensten, van geluidsapparatuur tot lichtinstallaties.

Tot slot bevestig je de offerteaanvraag. Een bevestigde offerteaanvraag wordt direct naar de betreffende artiest doorgestuurd.

Het plaatsen van een offerteaanvraag via Gigstarter is geheel gratis. Artiesten hoeven ook niks te betalen om op jouw offerteaanvraag te reageren, en daarom ben jij altijd verzekerd van de scherpste prijs. Wacht niet langer en benader jouw favoriete band, DJ of solist via een offerteaanvraag.

Als je last-minute op zoek bent naar een artiest dan raden wij aan om een oproep te plaatsen. De oproep is een handige manier om in één handeling een groot aantal artiesten binnen een bepaalde stijl te bereiken. De artiesten zullen zo spoedig mogelijk aangeven of zij beschikbaar zijn of niet.