Licht en geluid

Je huurt een lichtinstallatie en geluidsapparatuur gemakkelijk via Gigstarter.nl. Gigstarter heeft partnerschappen met verhuurders verspreid door heel het land. Door onze goede samenwerkingen met onze verhuurpartners betaal je als klant bij ons voor de laagste prijzen. Bovendien is huren via Gigstarter veel gemakkelijker, omdat je direct wordt gekoppeld aan een goede verhuurder in de buurt.

Of licht- en geluidsapparatuur nodig is hangt geheel af van de setting van het evenement, de hoeveelheid publiek en de artiest die je uitnodigt.

In een intieme setting heb je zelden een uitbundige lichtinstallatie nodig, en kan een kleine spot of “gewone” verlichting voldoende zijn. Voor deze setting hoeft versterking ook niet nodig te zijn, afhankelijk van de opstelling van de artiest en de hoeveelheid publiek.

Voor een uitbundige setting kan een goede lichtinstallatie het feest compleet maken. In dit geval zal versterking van de instrumenten ook nodig zijn, en zal je in veel gevallen een PA (een geluidsysteem) willen om minstens de zang te versterken.

De prijzen van licht- en geluidsapparatuur zijn uiteraard afhankelijk van waar je naar op zoek bent.

Een klein geluidsysteem voor maximaal 100 man huur je al voor zo’n 120 tot 150 euro. Voor een geluidsysteem tot 300 man moet je denken aan 300 euro.

Een lichtbalk huur je voor 30 euro, en daarmee kan je al een leuke sfeer neerzetten. Wil je echt een spectaculaire lichtshow of zelfs een VJ inhuren? Neem contact met ons op voor een pakket op maat via info@gigstarter.nl of bel ons gerust op 020-7470056.