Maak je klaar voor de feestdagen met Gigstarter

Door Het Gigstarter Team op 01-11-2022

Het vieren van een mooie tijd als Kerstmis kan nog gedenkwaardiger worden met live muziek. Onze artiesten zijn meer dan geschikt om een intiem optreden te verzorgen, maar we hebben enkele artiesten die zich specifiek richten op deze tijd van het jaar. Laten we samen eens kijken naar onze artiesten die hun muziek aan dit magische feest wijden. We hebben uit de database van Gigstarter een aantal bijzondere acts geselecteerd die een evenement tijdens de feestdagen in december onvergetelijk kunnen maken, of het nu offline of online is. Laten we samen in de Kerstmis stemming komen!


The Brassbells

Deze band bestaat uit 4 conservatoriumgeschoolde artiesten in toepasselijke winteroutfits. Bij het zien van hun video krijg je al zin om de straat op te gaan met sneeuw en kerstliedjes die door buskers ten gehore worden gebracht. Het enige wat ontbreekt is een kop warme chocolademelk!

The Brassbels zetten de perfecte kerstsfeer neer

Christmas & Crooning

Christmas & Crooning is een solo artiest gevestigd in Amsterdam. Zelfs met beperkte ruimte en apparatuur is deze artiest in staat je de vrolijke en warme vibe van Kerstmis te geven. Buiten deze tijd van het jaar kan je hem nog steeds boeken als The Popcrooner.

Live gig van Christmas & Crooning

Kerst met sound of snow (Christmas with sound or snow)

Dit duo bestaat uit Rozanne Ebenau op dwarsfluit en Erik de Jong op accordeon. Samen hebben zij een repertoire van kerstmuziek opgebouwd. Ze spelen allerlei bekende kerstdeuntjes van Christmas Carols tot Jingle Bell Rock, allemaal instrumentaal.

Een compilatie van Kerst met sound of snow

Christmas Carolines

The Christmas Carolines brengen meerstemmige en a capella Christmas Carols, Franse kerstliederen en een aantal moderne Amerikaanse kerstliederen. De band bestaat officieel uit 4 vrouwen, gekleed in typische kerstkleding.

Christmas Carolines treden live op

Christmas Angels

Ze laten geen kerstgedachte onberoerd in hun sfeervolle a capella programma. Ze zingen de mooiste liederen met nieuwe vondsten uit de Balkan, Zuid-Amerika en een knipoog naar Hawaï. Ook traditionele kerstliederen brengen ze met liefde ten gehore. Loepzuivere meerstemmigheid die vrolijkheid, warmte en verlichting brengt. Tijdens een diner of een bijzondere feestelijke gebeurtenis - een kerstviering van jouw bedrijf - brengen zij in overleg een gevoelig en uitbundig repertoire op maat.

Een elegant optreden van Christmas Angels

Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: kerstmis, kerst, feestdagen, feest, winter, wonderland, kerstliedje, kerstlied, muziek