Christmas & Crooning

  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Big Band #Pop #Jazz
  • Klinkt als Michael Buble, Jamie Cullum, George Michael, Robbie Williams, Frank Sinatra

Indicatie €0 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Christmas & Crooning

Check beschikbaarheid
Christmas & Crooning, Big Band, Pop, Jazz soloartist

UPDATE: Ondanks het Covid 19 virus en de daarbij behorende maatregelen, is er toch veel mogelijk! Christmas & Crooning is een 'Corona Proof' act. Ik heb weinig apparatuur bij me en weinig ruimte nodig om op te treden. Zo kunt u de gezellige decembermaand tóch met live muziek vieren!

In december trek ik het hele land door om op te treden met ‘Christmas & Crooning’. In pak of met een foute kersttrui, maar altijd met heel veel enthousiasme. Want het is echt te gek om met zingen te mogen bijdragen aan de kerstsfeer! Eigenlijk is dat ook niet zo moeilijk want de meeste mensen hebben veel zin in december. Het enige wat nog hoeft te gebeuren is de vonk die overslaat!

Eerdere opdrachtgevers
SBS6 programma: ‘Fijne Kerst’, Drijvende Kerstmarkt Leiden, Hotel de L’Europe, Royal Christmasfair Den Haag, Hotel Blooming, Kerstmarkt Vlaardingen, Woonzorgcentrum Bornholm, Hotel/Restaurant Sonnevanck, KBS Advocaten, Kerstmarkt Amerongen, Joseph & Josephines, Charloisse Kerstfair, Gouda bij Kaarslicht, Kerstmarkt Abcoude en vele andere.

Muziek

Christmas Songs Mash Up

Christmas & Crooning - Let ...

Christmas & Crooning - Holl...

Foto's

Reviews

Boek Christmas & Crooning en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Christmas & Crooning, Big Band, Pop, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Raoul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Christmas & Crooning

Christmas & Crooning is een solo-artiest uit Amsterdam. Christmas & Crooning maakt vooral muziek in de genres Big Band, Pop & Jazz. Christmas & Crooning heeft sinds de inschrijving op 17/09/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Christmas & Crooning klinkt als: Michael Buble, Jamie Cullum, George Michael, Robbie Williams, Frank Sinatra. Het repertoire van Christmas & Crooning bestaat uit alleen covers.

Christmas & Crooning hanteert een richtprijs van €0 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.