Maak kennis met ons ecosysteem

Door Het Gigstarter Team op 22-09-2022

In de loop der jaren zijn we er bij Gigstarter in geslaagd een aantal geweldige partnerschappen aan te gaan met andere bedrijven. In deze blog willen we een aantal van onze uitstekende partners die deel uitmaken van ons muziekecosysteem belichten. Van online seminaries, tot het maken van een positieve impact op het milieu tot extra apparatuur die je kan huren.

Music Motion

Het bedrijf Music Motion brengt muzikanten, programmeurs, journalisten en vele andere partijen in de muzieksector bij elkaar. Dit doen ze door het organiseren van netwerkbijeenkomsten, consultancy en workshops voor mensen in de muziekindustrie. Als je een PRO bent zijn er twee grote voordelen die je van Music Motion kunt krijgen, het eerste is dat je korting krijgt op betaalde evenementen voor PRO artiesten, €7,50 korting per editie. Het volgende voordeel is dat PRO artiesten exclusieve plaatsen krijgen om hun muziek te pitchen tijdens Music Pitch. Dit evenement vindt tweemaandelijks plaats en bestaat uit netwerk- en informatiebijeenkomsten voor de muzieksector waar belangrijke spelers uit een bepaald segment van de muziekwereld komen spreken.

The Green Branch

The Green Branch is een sociaal impactbedrijf dat gespecialiseerd is in het opzetten van herbebossingsprojecten in Brazilië. We kunnen geen muziek maken zonder een leefbare aarde. Daarom luisteren we niet alleen naar muziek, maar ook naar onze aarde. Gigstarter werkt samen met The Green Branch om de wereld een beetje groener te maken en te werken aan een gezonde groene toekomst. Wanneer je een optreden boekt op Gigstarter, kun je met behulp van dit initiatief je evenement CO2-neutraal maken.

The Green Branch logoMeer informatie over het boeken van een CO2-neutraal evenement hier

Guitar Academy

De Guitar Academy geeft op vier locaties gitaarles aan een kwart duizend leerlingen in Amsterdam en Haarlem. Sinds de oprichting in Amsterdam in 2009 is het snel uitgegroeid tot Nederlands meest dynamische leeromgeving op het gebied van gitaarlessen, van beginner tot semi-professional. De Guitar Academy is een plek waar ervaren docenten enthousiaste gitaarlessen geven. Pak je gitaar op en zeg onze partners gedag!

DJ School Amsterdam

Het leveren van inspirerende muzikale ervaringen en het bijdragen aan persoonlijke groei zijn de missie van DJ School Amsterdam. DJ School Amsterdam is al meer dan tien jaar de internationale top in 1-op-1 DJ/Producer onderwijs. Met een sterke visie op kennisoverdracht en efficiënte lesmethoden begeleidt het instituut jaarlijks meer dan 1.000 individuele studenten van over de hele wereld. Vorig jaar hadden we het geluk om onze DJ van het Jaar Mini Maal een 1 op 1 sessie te geven bij DJ School AMsterdam, je kunt meer lezen over zijn ervaring hier.


Gigstarter beschreven en uitgelegd door Paul, de oprichter van Gigstarter

Dit zijn slechts enkele van de geweldige bedrijven die deel uitmaken van ons ecosysteem. Om te zien wie er nog meer deel uitmaken van de Gigstarter, klik hieronder!
Zie Partners


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: live muziek, partners, evenementen, network