Genieten van live muziek ondanks corona

Door Het Gigstarter Team op 11-12-2021

Het liefst van live muziek genieten tijdens de feestdagen, maar gooit Corona roet in het eten? Gelukkig zijn er nog een aantal corona-proof manieren om op dit moment toch nog van muziek te kunnen genieten. Wij zetten de alternatieven voor je op een rijtje. Lees verder om hier meer over te weten te komen.

Huiskamerconcert: ervaar muziek van dichtbij

Gigstarter maakt het gemakkelijk om live muziek binnen uw eigen muren te brengen. Huiskamerconcerten worden steeds populairder omdat ze een compleet nieuwe muzikale ervaring creëren. Het podium zorgt soms voor een zekere afstand tussen de uitvoerende artiest en het publiek. Daarom hebben huiskamerconcerten een heel bijzondere charme - ze zijn authentiek, persoonlijk en bovenal van dichtbij. Een huiskamerconcert staat niet vast aan een bepaalde gelegenheid. Zo biedt Gigstarter diverse artiesten aan die een super leuk huiskamerconcert kunnen verzorgen. Wil je met een klein groep toch het dak eraf feesten? Neem een kijkje tussen onze dj's. Of wil je je geliefde verrassen met een akoestisch concert? Voor ieder is er wat, bijvoorbeeld onze singer-songwriter Timber of allround soloartiest Jeroen Janssen.

Op Gigstarter vind je een grote selectie van professionele en authentieke artiesten. Of je nu op zoek bent naar een huiskameract voor een verjaardagsfeestje, familiebijeenkomst of een romantisch avondje voor twee - op ons platform is er voor elke wens en elk budget wel iets te vinden.


Vind artiesten voor jouw huiskamer concert

Verras je geliefden met een muzikale video boodschap

Kerstmis staat voor de deur, maar hebt je nog geen idee wat je moet geven aan je familie en vrienden? Dan hebben wij precies wat je zoekt! Geen saaie cadeaubonnen of geldcadeaus meer - geef een inventieve muzikale boodschap met een persoonlijke video aan jouw dierbaren.

Misschien wil je jouw grootouders een heel speciale kerstgroet sturen? Wellicht is je beste vriendin getrouwd en ben je nog op zoek naar een uniek huwelijkscadeau. Of wil je moed en vertrouwen geven aan een vriend die een moeilijke tijd doormaakt. Vertel het hen met muziek!

verras je geliefden met een muzikaal cadeau Verras je geliefden met een muzikaal cadeau

Boek een gepersonaliseerde remix of lied

Haal je wel eens herinneringen op aan liedjes die je vroeger luisterde met een oude vriend of familielid? Of wil je een gepersonaliseerde remix waarop je je eigen silent disco feestje kunt houden? Het is tegenwoordig allemaal mogelijk en ook een geweldige oplossing om feest te vieren met de maatregelingen in acht te houden! Op zoek naar een toffe dj? Neem een kijkt op het profiel van Allround dj AdV of het dj duo Black & Yellow.

Plaatst een oproep voor je zoektocht

Heb je de juiste artiest nog niet gevonden, of heb je simpelweg gewoon geen tijd om te zoeken? Geen probleem, laat het werk maar aan ons over. Start een oproep op Gigstarter. Hoe werkt het? Op onze website kun je een oproep starten voor jouw wensen. Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het vinden van de perfecte match! Hiervoor geef je ons de benodigde informatie, bijvoorbeeld het genre of het beschikbare budget. Met de gegevens zoeken wij handmatig een selectie van geschikte artiesten voor je uit. Je kunt eenvoudig en direct in contact komen met de geselecteerde artiesten. Niets staat je in de weg om tot een overeenkomst komen - zelfs Corona niet.Plaats een oproep

Gerelateerde artikelen op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: huiskamerconcert, silent disco, persoonlijk, cadeau, feestdagen