Allround dj AdV

  (40)
  • DJ   /   Zwijndrecht
  • #Allround #Trance #House
  • Klinkt als EDMusic, Nederlands & Engelstalig (Populair-Top40), 60-70-80,90's
  • 60 geverifieerde boekingen

Indicatie €50 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Allround dj AdV

Check beschikbaarheid
Allround dj AdV, Allround, Trance, House dj

Welkom op mijn pagina van dj AdV (Arie de Vlaming) een allround Drive-In dj voor alle muziekstijlen, van feest dj voor uw trouwerij of verjaardagsfeest tot draaien van heerlijke beats op uw danceparty. Samen met mijn partner zorgen wij voor een onvergetelijke avond.

Met onze SilentDisco set kunnen we ook bij u thuis een feest verzorgen zonder overlast voor de buren en omgeving.

Interesse? bekijk onze foto's, video's en recensies op Gigstarter voor meer info, boeken of offerte laten maken kan hier ook voor, de prijs hoeft u het niet te laten.

Muziek

Feest-djAdV

Summertime

House of festival

Reviews

Door op 21/11/2020

Helaas kon door de Corona maatregelen het feest niet gevierd worden in een grote groep bij ons thuis. De dj stelde voor om in zijn eigen muziekruimte voor een klein groepje (5 personen totaal, negatief getest) Halloween te vieren. Zodoende toch een geweldige avond gehad. Met de Silent Disco set die aanwezig was konden we tot vroeg in de morgen doorgaan. TOP!! en dankjewel voor alles.

Sonja, Joost en Isa.

Door op 13/09/2020

Ontzettend leuk thuisfeestje gehad! Goede sets, goede platen en eindeloze energie. Ontzettend leuke avond, voor herhaling vatbaar! Genoten!

Door op 25/08/2020

Op ons eerste georganiseerde darttoernooi heeft dj-adv de muzikale noot verzorgd. Ondanks alle corona maatregelen wist hij er toch een gezellige avond van te maken met muziek voor ieder wat wils en een knallend slot in de kleine uurtjes.

Optredens van Allround dj AdV

Meer optredens

Contact

Allround dj AdV, Allround, Trance, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Allround dj AdV

Allround dj AdV is een DJ uit Zwijndrecht. Allround dj AdV draait muziek in de stijlen Allround, Trance & House. Allround dj AdV heeft sinds de inschrijving op 20/02/2019 in totaal 60 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Allround dj AdV klinkt als: EDMusic, Nederlands & Engelstalig (Populair-Top40), 60-70-80,90's. Het repertoire van Allround dj AdV bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Allround dj AdV krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 40 reviews.

Allround dj AdV hanteert een richtprijs van €50 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.