Jeroen Janssen

  (50)
  • Soloartiest   /   Gorinchem
  • #Allround #Rock #Singer-songwriter
  • Klinkt als Ed Sheeran, Queen, Neil Young, John Mayer, Jason Mraz, Eric Clapton, Paul Simon, U2, Genesis, Bløf, Acda & de Munnik, De Dijk maar vooral als Jeroen Janssen.
  • 83 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Jeroen Janssen

Check beschikbaarheid
Jeroen Janssen, Allround, Rock, Singer-songwriter soloartist

Hallo! Ik ben Jeroen Janssen, uit Gorinchem.

Ik zing en speel veel bekende en soms wat minder bekende liedjes. In vaak wat eigenzinnige bewerkingen. En zo nu en dan schuif ik er ook een eigen liedje tussen. Je kunt me veel vinden in huiskamers, cafés en restaurants. Op feestjes, ceremonies of plechtigheden. Eigenlijk overal en altijd op maat gesneden. Ik heb bijvoorbeeld weleens een huwelijksaanzoek mogen opleuken, tijdens een romantisch diner. En een keer ingebroken in een huwelijks ceremonie, meteen na het ja-woord, met een liedje van Coldplay. Superleuk toch? En tegenwoordig is het zelfs online mogelijk om me te zien en te horen. Op verzoek stream ik er grenzeloos op los!

Ik kan in principe alles spelen wat je maar wilt, als ik het maar op tijd weet. Dan kan ik het goed voorbereiden. Misschien ten overvloede een kleine nuance: Ik ben geen rapper. En als je de hele avond wilt hossen tot het dak eraf gaat, is misschien een DJ een beter idee. Maar als je gewoon leuke en mooie liedjes wilt horen of gezellig wilt meezingen, ben ik tot je dienst. Van alles is bespreekbaar. Wil je zelf een nummer zingen? Of heb je een nieuwe tekst op een bestaand lied, of misschien zelfs wel een heel eigen nummer geschreven? Allemaal geen probleem. Ik help je ermee.

Ook voor instrumentale omlijsting van je evenement of ceremonie, ben ik geschikt. Ik speel dan instrumentale bewerkingen van bekende muziek en improviseer er ook tussendoor.

Lijkt het je nou ook leuk om mij ook eens over de vloer te hebben, neem dan gerust contact op.

Bedankt voor je interesse en wie weet zien we elkaar snel!
Jeroen.

Muziek

Wish you were here

I don’t wanna talk about it

Perfect day

Reviews

Door op 08/06/2024

Top Artiest!

Door op 03/03/2024

Prima contact vooraf en een zeer uitgebreide playlist ook met niet helemaal voor de hand liggende (mooie) nummers.
De avond zelf was top met een top muzikant voor een top sfeer.

Door op 24/01/2024

Van de uitvaart van onze vader wilden we iets bijzonders maken, een mooi samenzijn met een persoonlijk tintje en live muziek.
We hadden ons niets mooiers kunnen wensen dan de klanken van Jeroen. Hij heeft werkelijk prachtig gespeeld bij het afscheid van onze vader.
De liedjes, de gitaar en zelfs een aantal nummers op de mondharmonica, het klonk zo mooi en het paste zo bij onze vader. Jeroen toonde veel betrokkenheid, het contact vooraf was ook heel plezierig en we hebben veel liedjes doorgesproken. Het was net of hij onze vader een beetje kende en daardoor die dag precies de juiste sfeer wist te creëren. Alle genodigden waren enorm onder de indruk van zijn stem, zijn gitaarspel en liedjes. Met de muziek van Jeroen hebben we geproost op het leven van onze vader. We kijken met een heel goed gevoel terug op deze dag.
Graag zou ik Jeroen bij een andere gelegenheid nog eens horen zingen, én horen spelen op de mondharmonica..
Het was zo mooi, het was prachtig!

Contact

Jeroen Janssen, Allround, Rock, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jeroen Janssen

Jeroen Janssen is een solo-artiest uit Gorinchem. Jeroen Janssen maakt vooral muziek in de genres Allround, Rock & Singer-songwriter. Jeroen Janssen heeft sinds de inschrijving op 12/02/2016 in totaal 83 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jeroen Janssen klinkt als: Ed Sheeran, Queen, Neil Young, John Mayer, Jason Mraz, Eric Clapton, Paul Simon, U2, Genesis, Bløf, Acda & de Munnik, De Dijk maar vooral als Jeroen Janssen.. Het repertoire van Jeroen Janssen bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jeroen Janssen krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 50 reviews.

Jeroen Janssen hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.