Jeroen Janssen

  (46)
  • Soloartiest   /   Gorinchem
  • #Allround #Rock #Pop
  • Klinkt als Ed Sheeran, Queen, Neil Young, John Mayer, Jason Mraz, Eric Clapton, Paul Simon, U2, Genesis, Bløf, Acda & de Munnik, maar vooral als Jeroen Janssen.
  • 72 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Jeroen Janssen

Check beschikbaarheid
Jeroen Janssen, Allround, Rock, Pop soloartist

Hallo! Ik ben Jeroen Janssen, uit Gorinchem.

Ik zing en speel veel bekende en soms wat minder bekende liedjes. In vaak wat eigenzinnige bewerkingen. En zo nu en dan schuif ik er ook een eigen liedje tussen. Je kunt me veel vinden in huiskamers, cafés en restaurants. Op feestjes, ceremonies of plechtigheden. Eigenlijk overal en altijd op maat gesneden. Ik heb bijvoorbeeld weleens een huwelijksaanzoek mogen opleuken, tijdens een romantisch diner. En een keer ingebroken in een huwelijks ceremonie, meteen na het ja-woord, met een liedje van Coldplay. Superleuk toch? En tegenwoordig is het zelfs online mogelijk om me te zien en te horen. Op verzoek stream ik er grenzeloos op los!

Ik kan in principe alles spelen wat je maar wilt, als ik het maar op tijd weet. Dan kan ik het goed voorbereiden. Misschien ten overvloede een kleine nuance: Ik ben geen rapper. En als je de hele avond wilt hossen tot het dak eraf gaat, is misschien een DJ een beter idee. Maar als je gewoon leuke en mooie liedjes wilt horen of gezellig wilt meezingen, ben ik tot je dienst. Van alles is bespreekbaar. Wil je zelf een nummer zingen? Of heb je een nieuwe tekst op een bestaand lied, of misschien zelfs wel een heel eigen nummer geschreven? Allemaal geen probleem. Ik help je ermee.

Ook voor instrumentale omlijsting van je evenement of ceremonie, ben ik geschikt. Ik speel dan instrumentale bewerkingen van bekende muziek en improviseer er ook tussendoor.

Lijkt het je nou ook leuk om mij ook eens over de vloer te hebben, neem dan gerust contact op.

Bedankt voor je interesse en wie weet zien we elkaar snel!
Jeroen.

Muziek

Wish you were here

I don’t wanna talk about it

Perfect day

Reviews

Door op 10/08/2023

Op 5 augustus 2023 een familiereunie met 44 volwassenen en 16 kinderen. JeroenJanssenLive luisterde het geheel op met zang en muziek van alle drie generaties en had zo een zeer positieve biidrage aan feest!

Door op 30/07/2023

Ieder jaar organiseren wij een tuinconcert met dit jaar Jeroen als artiest en het was top!! Het was precies zoals we gehoopt hadden, heel goede gitarist en zanger met covers die wij uit konden zoeken én eigen nummers. Goede en gezellige interactie met het publiek. Een aanrader voor iedereen.
Charles en Monique

Door op 03/07/2023

Snelle en duidelijke communicatie. Heeft super bijgedragen aan de relaxte sfeer op ons feestje. Ondanks niet al te warme avond buiten, niet ideaal dus voor een gitarist, klonk het super! Blij dat Jeroen er was voor de muzikale omlijsting!

Contact

Jeroen Janssen, Allround, Rock, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jeroen Janssen

Jeroen Janssen is een solo-artiest uit Gorinchem. Jeroen Janssen maakt vooral muziek in de genres Allround, Rock & Pop. Jeroen Janssen heeft sinds de inschrijving op 12/02/2016 in totaal 72 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jeroen Janssen klinkt als: Ed Sheeran, Queen, Neil Young, John Mayer, Jason Mraz, Eric Clapton, Paul Simon, U2, Genesis, Bløf, Acda & de Munnik, maar vooral als Jeroen Janssen.. Het repertoire van Jeroen Janssen bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jeroen Janssen krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 46 reviews.

Jeroen Janssen hanteert een richtprijs van €200 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.