Johnson & Joy

  (1)
  • Ensemble   /   Gorinchem
  • #Easy Listening #Blues #Jazz
  • Klinkt als Norah Jones, John Mayer, Cheryl Crow, Eric Clapton
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €400 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Johnson & Joy

Check beschikbaarheid
Johnson & Joy, Easy Listening, Blues, Jazz ensemble

Zoë-Joy en Jeroen Janssen hebben de krachten gebundeld en zijn Johnson & Joy!
Hele mooie, leuke en sfeervolle bewerkingen van de mooiste liedjes van alle tijden. Jazz, blues, rock en pop. Het komt allemaal voorbij. Veelal covers maar ook wel eigen werk. Allebei op gitaar vult het geheel prachtig aan. Een unieke combinatie!
En super leuk in de omgang ;-)

Muziek

Wish you were here

Dont know why

Moodswing

Foto's

Reviews

Door op 15/07/2024

Jeroen (Jonhson) meldde zich direct op de dag van de aanvraag via Gigstarter en was voortvarend in het maken van afspraken. Op de dag zelf (14 juli) was het duo ruimschoots op tijd aanwezig om volledig speelklaar te zijn op het moment dat de gasten arriveerden. Gasten waren bijzonder verrast met het muzikale welkom. Mooi gevarieerd repertoire voor gitaar en vocale begeleiding en mooie mix van solo en samenzang. Uitstekende geluidsinstallatie. Alle gasten waren bijzonder gecharmeerd van de muzikale begeleiding van onze BBQ en sommige bezoekers hebben zelf al stappen gezet om tot een nieuwe boekingsafspraak te komen voor hun eigen feestje. Ik denk dat dit alles zegt. Zonder enige reserve aan te bevelen voor alle bijeenkomsten waar live muziek en zang net dat beetje extra invulling geven.

Contact

Johnson & Joy, Easy Listening, Blues, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Johnson & Joy

Johnson & Joy is een ensemble uit Gorinchem. Johnson & Joy speelt muziek in de stijlen Easy Listening, Blues & Jazz. Johnson & Joy heeft sinds de inschrijving op 29/12/2023 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Johnson & Joy klinkt als: Norah Jones, John Mayer, Cheryl Crow, Eric Clapton. Het repertoire van Johnson & Joy bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Johnson & Joy krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Johnson & Joy hanteert een richtprijs van €400 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.