Jeroen Janssen

  (20)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Allround #Rock #Pop
  • Klinkt als Ed Sheeran, Phil Collins, Neil Young, John Mayer, Jason Mraz, Eric Clapton, Paul Simon, U2, Queen, Genesis, Bløf, Acda & de Munnik, maar vooral als Jeroen Janssen.
  • 37 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Jeroen Janssen

Check beschikbaarheid
Jeroen Janssen, Allround, Rock, Pop soloartist

Hallo! Ik ben Jeroen Janssen, uit Rotterdam.

Ik zing veel bekende en soms wat minder bekende liedjes. In vaak wat eigenzinnige bewerkingen. En zo nu en dan schuif ik er ook een eigen liedje tussen. Je kunt me veel vinden in huiskamers, cafés en restaurants. Op feestjes, ceremonies of plechtigheden. Eigenlijk overal en altijd op maat gesneden. Ik heb bijvoorbeeld weleens een huwelijksaanzoek mogen opleuken, tijdens een romantisch diner. En een keer ingebroken in een huwelijks ceremonie, meteen na het ja-woord, met een liedje van Coldplay. Superleuk toch?
Ik kan in principe alles spelen wat je maar wilt, als ik het maar op tijd weet. Dan kan ik het goed voorbereiden. Misschien ten overvloede een kleine nuance: Ik ben geen rapper. En als je de hele avond wilt hossen tot het dak eraf gaat, is misschien een DJ een beter idee. Maar als je gewoon leuke en mooie liedjes wilt horen of gezellig wilt meezingen, ben ik tot je dienst. Van alles is bespreekbaar. Wil je zelf een nummer zingen? Of heb je een nieuwe tekst op een bestaand lied, of misschien zelfs wel een heel eigen nummer geschreven? Allemaal geen probleem. Ik help je ermee.

Lijkt het je nou ook leuk om mij ook eens over de vloer te hebben, neem dan gerust contact op.

Bedankt voor je interesse en wie weet zien we elkaar snel!
Jeroen.

Muziek

Tonight (soundcheck)

St. Elmo's Fire

To make you feel my love.

Reviews

Door op 27/01/2019

Ik heb Jeroen gevraagd om mijn huwelijksaanzoek op te fleuren dit slechts een week op voorhand maar daar maakte hij geen probleem van hij heeft zelfs nog een lied ingestudeerd welk ik gevraagd had ook hier had hij geen moeite mee. Hij antwoorde ook steeds snel op elke vraag die ik had. Eens de dag aangebroken was en hij hier stond hebbe we genoten van zijn muziek, hij speelt en zingt ontzettend goed, ik raad hem aan aan iedereen die zoekt om voor eender wat feestje of gelegenheid of wat dan ook een goede artiest wilt voor een optreden! Ik weet hem alvast te vinden als ik zelf nog eens iemand nodig heb! Bedankt Jeroen!

Door op 22/10/2018

Het contact met artiest Jeroen Janssen verliep goed. Goede afspraken kunnen maken. Hij was goed voorbereidt. Zijn muzikale intermezzo werd op prijs gesteld. Ik raad artiest aan aan anderen. Ik ben zeer tevreden en zou graag weer samenwerken met hem. Super leuk dat ik hem via Gigstarter heb mogen ontmoeten.

Door op 23/09/2018

Jeroen is flexibel, denkt graag mee van te voren en heeft mijn zijn optreden indruk gemaakt. catchy nummers op eigen wijze gespeeld. erg geschikt en een aanrader

Contact

Jeroen Janssen, Allround, Rock, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jeroen Janssen

Jeroen Janssen is een solo-artiest uit Rotterdam. Jeroen Janssen maakt vooral muziek in de genres Allround, Rock & Pop. Jeroen Janssen heeft sinds de inschrijving op 12/02/2016 in totaal 37 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jeroen Janssen klinkt als: Ed Sheeran, Phil Collins, Neil Young, John Mayer, Jason Mraz, Eric Clapton, Paul Simon, U2, Queen, Genesis, Bløf, Acda & de Munnik, maar vooral als Jeroen Janssen.. Het repertoire van Jeroen Janssen bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jeroen Janssen krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 20 reviews.

Jeroen Janssen hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.