Jeroen Janssen

  (25)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Allround #Rock #Pop
  • Klinkt als Ed Sheeran, Queen, Neil Young, John Mayer, Jason Mraz, Eric Clapton, Paul Simon, U2, Genesis, Bløf, Acda & de Munnik, maar vooral als Jeroen Janssen.
  • 44 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Jeroen Janssen

Check beschikbaarheid
Jeroen Janssen, Allround, Rock, Pop soloartist

Hallo! Ik ben Jeroen Janssen, uit Rotterdam.

Ik zing veel bekende en soms wat minder bekende liedjes. In vaak wat eigenzinnige bewerkingen. En zo nu en dan schuif ik er ook een eigen liedje tussen. Je kunt me veel vinden in huiskamers, cafés en restaurants. Op feestjes, ceremonies of plechtigheden. Eigenlijk overal en altijd op maat gesneden. Ik heb bijvoorbeeld weleens een huwelijksaanzoek mogen opleuken, tijdens een romantisch diner. En een keer ingebroken in een huwelijks ceremonie, meteen na het ja-woord, met een liedje van Coldplay. Superleuk toch?
Ik kan in principe alles spelen wat je maar wilt, als ik het maar op tijd weet. Dan kan ik het goed voorbereiden. Misschien ten overvloede een kleine nuance: Ik ben geen rapper. En als je de hele avond wilt hossen tot het dak eraf gaat, is misschien een DJ een beter idee. Maar als je gewoon leuke en mooie liedjes wilt horen of gezellig wilt meezingen, ben ik tot je dienst. Van alles is bespreekbaar. Wil je zelf een nummer zingen? Of heb je een nieuwe tekst op een bestaand lied, of misschien zelfs wel een heel eigen nummer geschreven? Allemaal geen probleem. Ik help je ermee.

Lijkt het je nou ook leuk om mij ook eens over de vloer te hebben, neem dan gerust contact op.

Bedankt voor je interesse en wie weet zien we elkaar snel!
Jeroen.

Muziek

Tonight (soundcheck)

St. Elmo's Fire

To make you feel my love.

Reviews

Door op 11/09/2019

Ik ben jaloers.
Wie met zo ogenschijnlijk (of in dit geval is oorschijnlijk een toepasselijker term) gemak zo'n compleet en afwisselend repertoire eigen maakt (zonder ook maar 1 keer het origineel geweld aan te doen), is te benijden.
Vanuit een enorme gedrevenheid en vaardigheid beheerst Jeroen volledig wat hij zingt en speelt en zo deelt hij met het publiek zijn passie voor hele fijne muziek.

Door op 01/08/2019

Zeer prettige vriendelijke en professionele artiest.
Goed voorbereid, interactie met publiek goed. muziekstijl volgens afspraak.
Kortom. Topmuzikant.

Door op 28/07/2019

Gisteravond heeft Jeroen Janssen een teambuildingsavond van mijn voetbalteam muzikaal omlijst. Hoewel ik zelf het merendeel van de avond in de keuken heb gestaan om voor teammaten te koken hoorde ik zijn songs wel. Het klonk uitmuntend. Menig speler vroeg waar ik hem gevonden had. De gekozen nummers waren perfect voor het gezelschap.
Jeroen stelt zich bescheiden op en laat zijn stem het werk doen. Ik raad hem dan ook zeker aan voor muziek in kleine gezelschappen.

Contact

Jeroen Janssen, Allround, Rock, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jeroen Janssen

Jeroen Janssen is een solo-artiest uit Rotterdam. Jeroen Janssen maakt vooral muziek in de genres Allround, Rock & Pop. Jeroen Janssen heeft sinds de inschrijving op 12/02/2016 in totaal 44 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jeroen Janssen klinkt als: Ed Sheeran, Queen, Neil Young, John Mayer, Jason Mraz, Eric Clapton, Paul Simon, U2, Genesis, Bløf, Acda & de Munnik, maar vooral als Jeroen Janssen.. Het repertoire van Jeroen Janssen bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jeroen Janssen krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 25 reviews.

Jeroen Janssen hanteert een richtprijs van €200 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.