Black & Yellow

  (26)
  • DJ   /   Den Haag
  • #House #Allround #Latin
  • Klinkt als Hardwell, Afrojack, martin garrix, W&W, juan luis guerra, prince royce, Romeo Santos, merengue, bachata, edm, house, hip-hop, urban, dyna, afrobros
  • 41 geverifieerde boekingen

Indicatie €100 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Black & Yellow

Check beschikbaarheid
Black & Yellow, House, Allround, Latin dj

Black & Yellow bestaat uit 2 getalenteerde muzikanten, die jaren lang ervaring hebben met het produceren en mixen van muziek. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in Edm, house, latin en hip-hop muziek, maar de andere genres kunnen we natuurlijk ook voor zorgen.

Wij hebben al 5 jaar lang ervaring op alle mogelijke nationale en internationale feesten zoals:
- Verjaardagsfeesten,
- Schoolfeesten,
- Bruiloften,
- Bedrijfsfeesten,
- Festivals,
- Clubs
- etc.

Wij gebruiken alleen professioneel apparatuur. Tevens kunnen we op verzoek het feest aankleden met verlichting en rookmachines.

In overleg met u kiezen wij welke muziekstijl bij het feest past en welke tracks absoluut niet mogen ontbreken.
Door ons in te huren bent u ervan verzekerd dat het een geweldig feest wordt! wij verwijzen u naar onze vele reviews en onze promo filmpje.

U kunt onze laatste mixtape vinden op onze pagina "Black & Yellow liveset."

Voor vragen kunt u ons altijd een berichtje sturen.

Muziek

Black & Yellow bootleg mixtape

Black & Yellow Vol 9.

Summervibes

Reviews

Door op 16/03/2019

Leuke jongens! Er is goed rekening gehouden met onze wensen. Ze hebben gezorgd voor een leuke sfeer & een gezellige avond :) Zeker een aanraader!

Door op 16/03/2019

Ik ben vorige maand in contact gekomen met black & yellow via een vriend. Was een top avondje geworden mede dankzij deze heren! Communicatie verliep vlot, de heren kwamen op tijd en deden wat ze moesten doen. Vandaar 10 sterren! Tot de volgende.

Gr,

Roel R.

Door op 17/02/2019

Het zijn twee jongens die spontaan en gezellig zijn, echter is het mix werk echt onvoldoende. De overgangen tussen de muziekstukken zijn niet soepel gemixt en liepen heel raar in elkaar over. Bijvoorbeeld van een relaxte bachata nummer over gaan naar een quick salso voor enkele seconde en weer door naar een ander nummer.. Heel vaag.. En het kwam vaker dat een grote groep op de dansvloer aan het dansen was op een nummer en dat halverwege ineens een andere nummer werd gedraaid.. Een ander opmerkelijke punt was de overgang tussen een salsa nummer naar een hard rock/techno beat voor 2 seconde en weer terug naar een merengue/salsa nummer..

Daarnaast had ik iets meer zelfstandigheid verwacht van Angelo(met wie ik contact heb gehad) en dat er niet op de locatie zelf pas aangeven dat technische problemen zijn met aansluitingen etc. waardoor een groot gedeelte van de groep de ruimte verliet omdat ze dachten dat het afgelopen was..

Na de avond ook een korte feedback loop met de jongens gehad en aangeven dat het mixwerk echt slecht was en dat de voorbereiding beter kon. Maar kreeg als reactie dat ze niet helemaal wisten was voor muziek ze moesten draaien terwijl ik de avond ervoor nog een samenvatting via de app heb gestuurd en of er nog vragen waren.. EN hierop een bevestiging met "Is goed komt goed" ontvangen heb.

Korte tip voor jullie:
- Zorg voor een betere voorbereiding (geef ruim van te voren aan wat voor koppelingen jullie nodig hebben voor het aansluiten van jullie apparatuur en doe dit niet een uur voor aanvang.. )
- indien je eerder aanwezig bent, vraag of er mogelijkheid is om apparatuur te testen om "leeglopen" van de zaal te voorkomen en zodat jullie meteen kunt beginnen en niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan het opzetten van apparatuur..
- als er vragen/onduidelijkheden zijn of als jullie iets verwachten (zoals namen van artiesten/nummers/playlist etc.) geef dat dan ook ruim van te voren te aan en doe dit niet achteraf
- mocht er vragen/onduidelijkheden zijn op de avond zelf neem dan proactief contact op met de opdrachtgever.. ik ben zelf de hele avond aanwezig geweest maar niks vernomen dat er onduidelijkheden waren bij jullie..

Jammer Angelo en Bobbie! Ik denk echt dat het veel beter zou moeten kunnen! Op de beschikbare mixtapes en promo video ziet en klinkt het er veel smoother en beter uit dan in het echt! Ik heb jullie ook geboekt omdat ik er vertrouwen in had.. helaas..

Desalniettemin hebben we met de groep wel een gezellig avond gehad, afgezien van de slechte overgangen tussen de muziekstukken heen...

Contact

Black & Yellow, House, Allround, Latin dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Black & Yellow

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Black & Yellow

Black & Yellow is een DJ uit Den Haag. Black & Yellow draait muziek in de stijlen House, Allround & Latin. Black & Yellow heeft sinds de inschrijving op 17/01/2017 in totaal 41 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Black & Yellow klinkt als: Hardwell, Afrojack, martin garrix, W&W, juan luis guerra, prince royce, Romeo Santos, merengue, bachata, edm, house, hip-hop, urban, dyna, afrobros. Het repertoire van Black & Yellow bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Black & Yellow krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 26 reviews.

Black & Yellow hanteert een richtprijs van €100 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.