Kom vrijdag ons 10-jarig bestaan vieren

Bij Het Gigstarter Team

Save the date: aanstaande vrijdag organiseren we ons verjaardagsfeestje in het Vrij Paleis, in het centrum van Amsterdam. Kom ons ontmoeten en geniet vanaf 18.00 uur van drie live muziekoptredens. Voor deze speciale gelegenheid reiken we ook de prijzen uit aan de Artiest, de DJ en het Duo van Jaar bij Gigstarter. Het jazzy en swingende duo The Mule Stompers, de band The Gold collective, winnaars van dit jaar zullen je tijdens deze avond laten dansen. Daarnaast geeft de winnaar van DJ van het Jaar 2021, DJ Mini Maal ook nog een speciaal optreden omdat dit vorig jaar helaas niet mogelijk was door de pandemie.

The Mule Stompers: Duo van het Jaar

De eerste act die op het evenement speelt zijn The Mule Stompers uit Nijmegen. Hun up-tempo en dansbare nummers worden gespeeld met een goed gevoel voor humor en een brede glimlach. Met meer dan 30 boekingen via ons platform omarmen ze echt het concept van de live muziekmotor.


The Mule Stompers - Ain't Nobody's Business

The Gold collective: Artist of the Year

Dit is de gouden combinatie voor een akoestisch live optreden. Deze driekoppige band vertolkt de popcovers van alle tijden en zal je zeker aan het dansen krijgen. Proficiat aan hen want ze werden bekroond tot Artiest van het Jaar 2022!


Akoestische band Gold Collective. Live muziek coverband

DJ Mini Maal DJ van het jaar 2021 komt erbij

We krijgen de eer om de Belgische techno DJ in ons hoofdkwartier te ontvangen die de titel DJ van 2021 heeft gekregen. Warm je op met zijn liveset van vorig jaar.


Mini Maal - Winnende set "Gigstarter - DJ of the Year 2021"

Kom vrijdag bij ons langs, we verwachten u om 18.00 uur!
Join us

Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: event, evenement, live muziek amsterdam, vrij paleis, award, feest