The Mule Stompers - Duo of the Year 2022 by Gigstarter

  (43)
  • Band   /   Nijmegen
  • #Jazz #Country #Akoestisch
  • Klinkt als up-tempo en dansbare muziek met een brede lach
  • 57 geverifieerde boekingen

Indicatie €375 - €899

Stuur een persoonlijk bericht naar The Mule Stompers - Duo of the Year 2022 by Gigstarter

Check beschikbaarheid
The Mule Stompers - Duo of the Year 2022 by Gigstarter , Jazz, Country, Akoestisch band

Swingende livemuziek met banjo, mondharmonica en gitaren: één van de betere ingrediënten voor een goed feest. De up-tempo en dansbare nummers worden gespeeld met een goed gevoel voor humor en een brede lach.
The Mule Stompers zijn een graag geziene band op zowel kleine, intiemere vieringen als grotere evenementen waar de muziek in het middelpunt staat. Ze hebben met z’n tweeën niet veel ruimte nodig en zijn zo aanwezig als jij wilt. Met andere woorden: ze kunnen de subtiele maar vermakelijke achtergrondmuziek zijn op jouw evenement, maar treden net zo lief wat meer op de voorgrond om alle gasten aan het dansen te krijgen. Van bedrijfsfeesten en recepties tot festivals, verjaardagen en tuinfeestjes. Akoestisch of licht versterkt, binnen of buiten. Noem het maar op! Er is alle ruimte om specifieke wensen en verzoeken vooraf te bespreken. The Mule Stompers zijn ook te boeken als Trio (met Contrabas) of Kwartet ( Contrabas + Klarinet).
In 2022 zijn The Mule Stompers uitgeroepen tot "duo van het jaar" door Gigstarter! We kunnen met trots zeggen dat wij bij de top "meest geboekte bands" staan op Gigstarter.

Muziek

I've Got Mine

Margie

Smoke Smoke Smoke

Reviews

Door op 07/07/2024

Een snel geregelde last-minute boeking! Alles verliep volgens afspraak en de muziek was verrassend goed. Een echte aanrader

Door op 06/05/2024

We kunnen terug kijken naar een geslaagde dag! De muziek van The Mule Stompers maakte ons feest helemaal af.

Door op 25/04/2024

Heel erg bedankt voor de gezellige en sfeervolle muziek 😁 onze gasten waren blij verrast toen ze jullie hoorden spelen. Tot de volgende keer! Groetjes Rob & Linda

Contact

The Mule Stompers - Duo of the Year 2022 by Gigstarter , Jazz, Country, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Koen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Mule Stompers - Duo of the Year 2022 by Gigstarter

The Mule Stompers - Duo of the Year 2022 by Gigstarter is een band uit Nijmegen. The Mule Stompers - Duo of the Year 2022 by Gigstarter speelt muziek in de genres Jazz, Country & Akoestisch. The Mule Stompers - Duo of the Year 2022 by Gigstarter heeft sinds de inschrijving op 31/07/2017 in totaal 57 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Mule Stompers - Duo of the Year 2022 by Gigstarter klinkt als: up-tempo en dansbare muziek met een brede lach. Het repertoire van The Mule Stompers - Duo of the Year 2022 by Gigstarter bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Mule Stompers - Duo of the Year 2022 by Gigstarter krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 43 reviews.

The Mule Stompers - Duo of the Year 2022 by Gigstarter hanteert een richtprijs van €375 - €899 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.