The Mule Stompers - Gigstarter Duo of the Year 2022

  (33)
  • Band   /   Nijmegen
  • #Jazz #Akoestisch #Swing
  • Klinkt als up-tempo en dansbare muziek met een brede lach
  • 40 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar The Mule Stompers - Gigstarter Duo of the Year 2022

Check beschikbaarheid
The Mule Stompers - Gigstarter Duo of the Year 2022, Jazz, Akoestisch, Swing band

Swingende livemuziek met banjo, mondharmonica en gitaren: één van de betere ingrediënten voor een goed feest. De up-tempo en dansbare nummers worden gespeeld met een goed gevoel voor humor en een brede lach.
The Mule Stompers zijn een graag geziene band op zowel kleine, intiemere vieringen als grotere evenementen waar de muziek in het middelpunt staat. Ze hebben met z’n tweeën niet veel ruimte nodig en zijn zo aanwezig als jij wilt. Met andere woorden: ze kunnen de subtiele maar vermakelijke achtergrondmuziek zijn op jouw evenement, maar treden net zo lief wat meer op de voorgrond om alle gasten aan het dansen te krijgen. Van bedrijfsfeesten en recepties tot festivals, verjaardagen en tuinfeestjes. Akoestisch of licht versterkt, binnen of buiten. Noem het maar op! Er is alle ruimte om specifieke wensen en verzoeken vooraf te bespreken. The Mule Stompers zijn ook te boeken als Trio (met Contrabas) of Kwartet ( Contrabas + Klarinet).
In 2022 zijn The Mule Stompers uitgeroepen tot "duo van het jaar" door Gigstarter! We kunnen met trots zeggen dat wij bij de top "meest geboekte bands" staan op Gigstarter.

Muziek

I've Got Mine

Margie

Smoke Smoke Smoke

Reviews

Door op 27/09/2023

This is a great duo! We had them to our home for an intimate birthday party- it was a super fun addition. They played a great selection of jazzy and blue grassy style songs, brought special guitars, and were perfect with time (even flexible to wait for our guests to arrive). Highly recommended!

Door op 30/08/2023

We hebben voor de 4de keer The Mule Stompers geboekt voor onze events. De muziek die ze maken is gewoon super gezellig en we krijgen altijd veel positieve reacties van onze gasten/bezoekers. Top band!

Door op 21/08/2023

Wat een leuke sfeer en fijne muziek brengen deze 2 mannen. Gezellig bij ons in de (kleine) achtertuin lieten ze onze gasten genieten van hun mooie muziek. Ze kregen ons ook nog zover om te dansen! Super bedankt Mule Stompers

Optredens van The Mule Stompers - Gigstarter Duo of the Year 2022

Contact

The Mule Stompers - Gigstarter Duo of the Year 2022, Jazz, Akoestisch, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Koen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Mule Stompers - Gigstarter Duo of the Year 2022

The Mule Stompers - Gigstarter Duo of the Year 2022 is een band uit Nijmegen. The Mule Stompers - Gigstarter Duo of the Year 2022 speelt muziek in de genres Jazz, Akoestisch & Swing. The Mule Stompers - Gigstarter Duo of the Year 2022 heeft sinds de inschrijving op 31/07/2017 in totaal 40 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Mule Stompers - Gigstarter Duo of the Year 2022 klinkt als: up-tempo en dansbare muziek met een brede lach. Het repertoire van The Mule Stompers - Gigstarter Duo of the Year 2022 bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Mule Stompers - Gigstarter Duo of the Year 2022 krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 33 reviews.

The Mule Stompers - Gigstarter Duo of the Year 2022 hanteert een richtprijs van €350 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.