The Mule Stompers

  (22)
  • Band   /   Nijmegen
  • #Jazz #Akoestisch #Swing
  • Klinkt als up-tempo en dansbare nummer met een brede lach
  • 27 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar The Mule Stompers

Check beschikbaarheid
The Mule Stompers, Jazz, Akoestisch, Swing band

Swingende livemuziek met banjo, mondharmonica en gitaren: één van de betere ingrediënten voor een goed feest. De up-tempo en dansbare nummers worden gespeeld met een goed gevoel voor humor en een brede lach.
The Mule Stompers zijn een graag geziene band op zowel kleine, intiemere vieringen als grotere evenementen waar de muziek in het middelpunt staat. Ze hebben met z’n tweeën niet veel ruimte nodig en zijn zo aanwezig als jij wilt. Met andere woorden: ze kunnen de subtiele maar vermakelijke achtergrondmuziek zijn op jouw evenement, maar treden net zo lief wat meer op de voorgrond om alle gasten aan het dansen te krijgen. Van bedrijfsfeesten en recepties tot festivals, verjaardagen en tuinfeestjes. Akoestisch of licht versterkt, binnen of buiten. Noem het maar op! Er is alle ruimte om specifieke wensen en verzoeken vooraf te bespreken. The Mule Stompers zijn ook te boeken als Trio (met Contrabas) of Kwartet ( Contrabas + Klarinet).

Muziek

Nobody's Business

Margie

I Got Mine

Reviews

Door op 17/09/2022

Voor de tweede keer The Mule Stompers geboekt. Het was weer super! Wat een leuke gasten en top muziek, echt een aanrader.
Tot volgendjaar!

Door op 22/08/2022

Wat een geweldige avond: De band kwam naar Limbergen (Duitsland) om op ons tuinfeest te spelen. Heel relaxed, aardige jongens, leuk dat de contrabassist er ook was. Iedereen heeft er erg van genoten en we kregen veel complimenten van de gasten. Super, super leuk ;)

Door op 05/08/2022

Het duo mengde zich leuk door de gasten heen. Vrolijke en leuke muziek met veel energie! Vriendelijke muzikanten die nog even gezellig bleven na borrelen.

Contact

The Mule Stompers, Jazz, Akoestisch, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Koen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Mule Stompers

The Mule Stompers is een band uit Nijmegen. The Mule Stompers speelt muziek in de genres Jazz, Akoestisch & Swing. The Mule Stompers heeft sinds de inschrijving op 31/07/2017 in totaal 27 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Mule Stompers klinkt als: up-tempo en dansbare nummer met een brede lach. Het repertoire van The Mule Stompers bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Mule Stompers krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 22 reviews.

The Mule Stompers hanteert een richtprijs van €350 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.