Theo de Vries trio

  (1)
  • Band   /   Deventer / Doetinchem / Emmerich (DE)
  • #Jazz #Latin #Blues
  • Klinkt als Diana Krall, Duke Ellington, Sonny Rollins, Miles daves
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €300 - €990

Stuur een persoonlijk bericht naar Theo de Vries trio

Check beschikbaarheid
Theo de Vries trio, Jazz, Latin, Blues band

Het Theo de Vries Trio/Quartet kenmerkt zich door een Jazzy Mix van Diana Krall, Michael Bublé, Tony Bennett, Amy Winehouse, Sting en Bruno Mars en Jazz stukken van o.a. Duke Ellington, Sonny Rollins, Miles Davis en Antônio Carlos Jobim. Jazz Klasiekers en Popsongs worden in een eigen jazzjasje gestoken wat een ontmoeting met deze drie enthousiaste musici tot een Cooljazz ervaring maakt voor jong en oud. Uitbreiding met een saxofonist of zangeres behoort tot de mogelijkheden.

Theo heeft onder meer gespeeld met The Metropole Orchestra, Huub Janssen, John Engels, Jacques Schols, Frits Kaatee, Bert Boeren, Pia Beck, Ruby Wilson, Jean Shy, Eddy Doorenbos, Mathilde Santing, Marco Bakker, Wim Koopmans, Tony Vos, Rolf Delfos, Douglas Sides, Paco Peña, Charles Green, Rob Pauwels, Peter Baumgärtner en Paul Berner.

Theo de Vries - Piano, zang
Jurgen van der Sluis - Double bass
Beinte Groen - Drums

Muziek

Jazz trio Theo de Vries Mix

[SNIP] Four - Miles Davis (...

[SNIP] Thing Ain't What The...

Reviews

Door op 12/12/2017

Pianist en zanger Theo de Vries bracht met veel verve een afwisselend repertoire van jazz en pop. Het klassieke jazztrio formaat van contrabas, drums en piano kreeg mede door Theo's frivole spel en onderhoudende zang een toegankelijk karakter en had een aangenaam entertainment gehalte voor het aanwezige publiek. Hij werd hierin ondersteund door een steady puls van bassist Jurgen van der Sluis en het jonge drumtalent Beinte Groen.

Contact

Theo de Vries trio, Jazz, Latin, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Beinte

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Theo de Vries trio

Theo de Vries trio is een band uit Deventer / Doetinchem / Emmerich (DE). Theo de Vries trio speelt muziek in de genres Jazz, Latin & Blues. Theo de Vries trio heeft sinds de inschrijving op 25/11/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Theo de Vries trio klinkt als: Diana Krall, Duke Ellington, Sonny Rollins, Miles daves. Het repertoire van Theo de Vries trio bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Theo de Vries trio krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Theo de Vries trio hanteert een richtprijs van €300 - €990 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.