Ruud & Blanca Luna - Ibiza Breeze

  (6)
  • Band   /   Eindhoven
  • #Latin #Bossa nova #Flamenco
  • Klinkt als Gypsy Kings, Mercedes Sosa, Antonio Carlos Jobim, Eva Cassidy, Astrid Gilberto, Janis Joplin, Beatles, Johnny Cash
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €175 - €575

Stuur een persoonlijk bericht naar Ruud & Blanca Luna - Ibiza Breeze

Check beschikbaarheid
Ruud & Blanca Luna - Ibiza Breeze, Latin, Bossa nova, Flamenco band

Ibiza Breeze: Ruud & Blanca Luna
Met veel passie, vaart en enthousiasme brengen zangeres Blanca Luna en Ruud de prachtigste Spaanse en Zuid-Amerikaanse liederen. Doorleefde stem, vurig gitaarspel!
Als show: authentiek, energiek, sfeervol en entertaining!

Theaterboerderij Boeket zegt:
Ibiza Breeze heeft onze bezoekers een spetterende, energieke en soms melancholische avond vol Spaanstalige en Braziliaanse (liefdes)liederen bezorgd. Blanca's stem leende zich perfect voor dit specifieke genre en Ruud ondersteunde haar met vurig en gepassioneerd gitaarspel. Het was ruim genieten voor het publiek dat na een eerste set van 3 kwartier na de pauze verwend werd met een 2de set van 5 kwartier met ruime aandacht voor verzoeknummers. De staande ovatie (nog niet eerder meegemaakt bij Boeket) was dan ook zeer terecht verdiend.

Muziek

Girl of Ipanema

Mas que nada

Summertime

Foto's

Reviews

Door op 11/06/2019

Ik zag Ruud & Blanca optreden op het Red Light Jazz Festival in Amsterdam en het was prachtig. Niet alleen de prachtige combinatie tussen de stem van Blanca en het gitaarspel van Ruud, maar ook de manier waarop ze het contact met het publiek aangingen was memorabel.

Door op 03/04/2019

Ruud & Blanca Luna hadden speciaal voor mijn oma's verjaardagsfeest 2 liedjes ingestudeerd. Daar werd zij heel blij van. Ook de rest van hun liedjes vielen heel erg in de smaak. Bij iedereen eigenlijk. En er werd ook veel gedanst. Echt een superduo, met lekkere muziek.

Door op 19/03/2019

Ruim op tijd verschenen Ruud en Blanca Luna op ons Ibiza Waarderingsfeest voor de Begeleiding van Trajectum. Dankzij Ruud en Blanca Luna is het een groot succes geworden. Het schitterende gitaarspel van Ruud in combinatie met de mooie warme stem van Blanca Luna gaf ons feest een ultieme sfeer. Prachtig, iedereen heeft enorm genoten van hun aanwezigheid.

Contact

Ruud & Blanca Luna - Ibiza Breeze, Latin, Bossa nova, Flamenco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ruud & Blanca Luna - Ibiza Breeze

Ruud & Blanca Luna - Ibiza Breeze is een band uit Eindhoven. Ruud & Blanca Luna - Ibiza Breeze speelt muziek in de genres Latin, Bossa nova & Flamenco. Ruud & Blanca Luna - Ibiza Breeze heeft sinds de inschrijving op 12/11/2018 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ruud & Blanca Luna - Ibiza Breeze klinkt als: Gypsy Kings, Mercedes Sosa, Antonio Carlos Jobim, Eva Cassidy, Astrid Gilberto, Janis Joplin, Beatles, Johnny Cash. Het repertoire van Ruud & Blanca Luna - Ibiza Breeze bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ruud & Blanca Luna - Ibiza Breeze krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Ruud & Blanca Luna - Ibiza Breeze hanteert een richtprijs van €175 - €575 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.