Ruud & Blanca Luna

  (6)
  • Band   /   Eindhoven
  • #Latin #Bossa nova #Flamenco
  • Klinkt als Gypsy Kings, Mercedes Sosa, Antonio Carlos Jobim, Eva Cassidy, Astrid Gilberto, Janis Joplin, Beatles, Johnny Cash
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €175 - €575

Stuur een persoonlijk bericht naar Ruud & Blanca Luna

Check beschikbaarheid
Ruud & Blanca Luna, Latin, Bossa nova, Flamenco band

Ruud (Spaanse gitaar) & Blanca Luna (zang, percussie en fluit) geven met hun levendige, romantische en gepassioneerde muziek een zonnige dimensie aan jouw evenement, feest, diner en borrel.

Het repertoire bestaat uit Spaanse, Zuid-Amerikaanse, Jazzy en Classical popsongs. Van Gypsy Kings tot Mercedes Sosa, van Beatles tot Johnny Cash, van Bossa Nova's tot funky en romantische Jazz.

De warme en soulvolle stem van Blanca Luna, begeleidt Ruud met melodieus, swingend, en inventief gitaarspel.
Blanca Luna - tevens studio- en rock-zangeres -, voelt zich ook helemaal thuis in het Spaanstalige en Braziliaanse repertoire. Ruud is een breed georiënteerde gitarist die (ook solo) Flamenco, Zuid-Amerikaanse, Jazz-, Pop- en Klassieke muziek speelt.

Samen creëren zij heerlijke levendige sfeervolle muziek die goed past op kleine en middelgrote podia en vaak uitmondt in een feestje. Maar ook in kleinere huiskamer- en tuinsettings bijvoorbeeld als luister- of achtergrondact, voelen zij zich uitstekend op hun plek.

Puur akoestisch of met eigen versterking kunnen zij gelegenheden aan van 2 tot 150 man.
In overleg en desgewenst brengen zij accenten aan in hun repertoire van drie uur muziek.

Muziek

Girl of Ipanema

Mas que nada

Summertime

Foto's

Reviews

Door op 11/06/2019

Ik zag Ruud & Blanca optreden op het Red Light Jazz Festival in Amsterdam en het was prachtig. Niet alleen de prachtige combinatie tussen de stem van Blanca en het gitaarspel van Ruud, maar ook de manier waarop ze het contact met het publiek aangingen was memorabel.

Door op 03/04/2019

Ruud & Blanca Luna hadden speciaal voor mijn oma's verjaardagsfeest 2 liedjes ingestudeerd. Daar werd zij heel blij van. Ook de rest van hun liedjes vielen heel erg in de smaak. Bij iedereen eigenlijk. En er werd ook veel gedanst. Echt een superduo, met lekkere muziek.

Door op 19/03/2019

Ruim op tijd verschenen Ruud en Blanca Luna op ons Ibiza Waarderingsfeest voor de Begeleiding van Trajectum. Dankzij Ruud en Blanca Luna is het een groot succes geworden. Het schitterende gitaarspel van Ruud in combinatie met de mooie warme stem van Blanca Luna gaf ons feest een ultieme sfeer. Prachtig, iedereen heeft enorm genoten van hun aanwezigheid.

Contact

Ruud & Blanca Luna, Latin, Bossa nova, Flamenco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ruud & Blanca Luna

Ruud & Blanca Luna is een band uit Eindhoven. Ruud & Blanca Luna speelt muziek in de genres Latin, Bossa nova & Flamenco. Ruud & Blanca Luna heeft sinds de inschrijving op 12/11/2018 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ruud & Blanca Luna klinkt als: Gypsy Kings, Mercedes Sosa, Antonio Carlos Jobim, Eva Cassidy, Astrid Gilberto, Janis Joplin, Beatles, Johnny Cash. Het repertoire van Ruud & Blanca Luna bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ruud & Blanca Luna krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Ruud & Blanca Luna hanteert een richtprijs van €175 - €575 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.