Ramblin' Mind bluesband

  (4)
  • Band   /   Hoorn (NH)
  • #Blues
  • Klinkt als Cuby, John Mayall, B.B.King etc.
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Ramblin' Mind bluesband

Check beschikbaarheid
Ramblin' Mind bluesband, Blues band

Onze band heeft een aantal bijzonderheden, ten eerste hebben we een vrouw in de band die basgitaar speelt en daarnaast ook een groot aantal nummers zingt. Een zingende bassist is al een uitzondering, maar zeker als het een vrouw is. De dames in het publiek vinden dit vaak erg inspirerend en ook onder de heren dwingt dit respect af. Bovendien heeft ze een echte rauwe bluesstem, die voor sommige mensen doet denken aan Janis Joplin, een fenomeen uit de jaren zestig. Daarnaast hebben we twee gitaristen die tevens allebei keyboard spelen en elkaar daarin afwisselen, één van deze gitaristen zingt ook een groot deel van de nummers. Om het geheel compleet te maken hebben we een saxofonist die veel meeslepende solo's speelt, iets wat niet zo heel veel voor komt bij bluesbands, en zelfs de drummer zingt enkele nummers. Op deze manier verzorgen wij een optreden met veel variatie.

Muziek

The sky is crying

Ramblin' on my mind

It's over

Reviews

Door op 06/03/2019

Zeer prettige middag beleeft met Ramblin' Mind Bluesband. Goede afspraken kunnen maken met de bandleden, waren keurig op tijd aanwezig en hun optreden was perfect. Alle aanwezigen gaven aan genoten te hebben en willen hen graag nog een keer terugzien, wat zeker gaat gebeuren.

Door op 22/12/2018

Goed contact. Correcte afspraken. Ruim op tijd aanwezig. Leuke band. Sterk in de slow-blues nummers en passende zang.

Door op 08/12/2018

Een prachtige avond gehad met Ramblin'Mind bluesband.
De gehele avond laten de bandleden een goede afstemming zien en horen. De band rockt stevige blues maar kent ook goed het karakter van ingetogen blues invloeden. Een band met een gevarieerd repertoire met muziek die puur klinkt en een doorleefde stijl van spelen. Aanrader!

Contact

Ramblin' Mind bluesband, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frank

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ramblin' Mind bluesband

Ramblin' Mind bluesband is een band uit Hoorn (NH). Ramblin' Mind bluesband speelt muziek in de genres Blues. Ramblin' Mind bluesband heeft sinds de inschrijving op 08/08/2016 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ramblin' Mind bluesband klinkt als: Cuby, John Mayall, B.B.King etc.. Het repertoire van Ramblin' Mind bluesband bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ramblin' Mind bluesband krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Ramblin' Mind bluesband hanteert een richtprijs van €200 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.