Ramblin' Mind bluesband

  (8)
  • Band   /   Hoorn (NH)
  • #Blues
  • Klinkt als Cuby, John Mayall, B.B.King etc.
  • 20 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Ramblin' Mind bluesband

Check beschikbaarheid
Ramblin' Mind bluesband, Blues band

Onze band heeft een aantal bijzonderheden, ten eerste hebben we een vrouw in de band die basgitaar speelt en daarnaast ook een groot aantal nummers zingt. Een zingende bassist is al een uitzondering, maar zeker als het een vrouw is. De dames in het publiek vinden dit vaak erg inspirerend en ook onder de heren dwingt dit respect af. Bovendien heeft ze een echte rauwe bluesstem, die voor sommige mensen doet denken aan Janis Joplin, een fenomeen uit de jaren zestig. Daarnaast heeft de band een sologitarist die tevens keyboard speelt en een groot deel van de zangpartijen voor zijn rekening neemt. Om het geheel compleet te maken hebben we een saxofonist die veel meeslepende solo's speelt, iets wat niet zo heel veel voor komt bij bluesbands, en zelfs de drummer zingt enkele nummers. Op deze manier verzorgen wij een optreden met veel variatie.

Muziek

The sky is crying

Ramblin' on my mind

It's over

Reviews

Door op 09/09/2019

Op 7 september 2019 heeft de Ramblin' Mind bluesband bij ons opgetreden op het evenement "Doen We" in de Rotterdamse haven.
Wat een heerlijke band. Goed gespeeld, enorm genoten en absoluut een aanrader. Het contact verliep uitstekend en soepel. Ook is men niet de beroerdste om mee te denken in mogelijkheden. Mijn complimenten en dank hiervoor. Ons bezoekersaantal was minder dan verwacht maar dat deed niets af aan de kwaliteit van het optreden. Kortom een goede band die wij zeker op ons lijstje zetten voor een volgende keer.

Door op 22/06/2019

fijn contact vooraf, leuke band en wat een enthousiasme! al onze gasten hebben genoten! tot in het najaar ;)

Met vriendelijke groet,
Team King's Inn

Door op 17/06/2019

Zeker een aanrader, goede band, muziek prima, aardige bandleden.

Contact

Ramblin' Mind bluesband, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frank

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ramblin' Mind bluesband

Ramblin' Mind bluesband is een band uit Hoorn (NH). Ramblin' Mind bluesband speelt muziek in de genres Blues. Ramblin' Mind bluesband heeft sinds de inschrijving op 08/08/2016 in totaal 20 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ramblin' Mind bluesband klinkt als: Cuby, John Mayall, B.B.King etc.. Het repertoire van Ramblin' Mind bluesband bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ramblin' Mind bluesband krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Ramblin' Mind bluesband hanteert een richtprijs van €200 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.