The Beverly Brothers

  (3)

Indicatie €350 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar The Beverly Brothers

Check beschikbaarheid
The Beverly Brothers, Tributeband, A capella, Rock 'n Roll band

Met gevoel voor de muziekhistorie speelt The Beverly Brothers de mooiste songs uit de 50's en 60's, toen de vocalisten nog écht zongen en niet playbackten. Het repertoire met o.a. Everly Brothers, Bee Gees, Paul Anka, The Platters (en nog veel meer) blijft groeien.
In het café of buiten op straat - met enkel een gitaar, een cajón en twee paar stembanden is elke show van dit enthousiaste duo een feest!

Muziek

Walk Right Back

Bye Bye Love

Words

Reviews

Door op 07/11/2018

Iedereen was zeer tevreden over het optreden van The Beverly Brothers, de bezoekers genoten van de reis terug naar het verleden. Het boeken en het maken van afspraken verliep soepel en makkelijk. Deze 2 sympathieke gasten zijn zeker een tip voor een leuk optreden!

Door op 20/05/2018

ALLEN WENSEN ZIJN VERVULT

Door op 04/02/2018

We waren ontzettend verheugd dat the Beverly Brothers vanuit Maastricht naar Zaandam kwamen voor hun optreden. Contact met Frank en René was vanaf het eerste moment goed. Hun afreizen naar onze feestlicatie was het dubbel en dwars waard. Wat hebben wij en onze gasten (70 man) genoten van hun fantastische optreden. Goede stemmen, goed geluid en fantastisch oeuvre Wij raden iedereen aan deze top band in te huren ( en ze zijn ook nog eens heel aardig). Echt een aanrader. Wij kregen de dag erna vele berichten van onze gasten dat ze the Beverly Brothers zo goed vonden !!!

Optredens van The Beverly Brothers

Contact

The Beverly Brothers, Tributeband, A capella, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - The Beverly Brothers

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Beverly Brothers

The Beverly Brothers is een band uit Maastricht. The Beverly Brothers speelt muziek in de genres Tributeband, A capella & Rock 'n Roll. The Beverly Brothers heeft sinds de inschrijving op 23/06/2017 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Beverly Brothers klinkt als: Everly Brothers, Bee Gees, Paul Anka, The Platters, etc. Het repertoire van The Beverly Brothers bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Beverly Brothers krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

The Beverly Brothers hanteert een richtprijs van €350 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.