Tettero

  • Band   /   Haarlem
  • #Funk #Blues #Jazz
  • Klinkt als Herbie Hancock's Headhunters, John Scofield

Indicatie €700 - €1400

Stuur een persoonlijk bericht naar Tettero

Check beschikbaarheid
Tettero, Funk, Blues, Jazz band

Tettero maakt funkjazz geïnspireerd door de jaren ’70. De vrijheid die ze nemen om muziek te maken zorgt voor creatieve funk die de aandacht trekt. Na de CD ‘First’ (2012) is Point of View (2014) de laatste CD van Tettero.

Maart 2017 zijn er nieuwe 2 track opnames opgenomen in Kytopia Utrecht. Live gespeeld en rechtstreeks op band. Eerlijker kan je het niet krijgen en dat is ook het uitgangspunt van deze band. Deze opnames zijn inmiddels uitgebracht onder de naam ' Tettero Two Track Tapes' . Check www.youtube.com/tetteromusic

In het nieuwe – intieme en toch krachtige – repertoire zijn blues, funk en jazz weer versmolten in de stijl van Tettero.
De cd's zijn te horen op spotify, maar kunnen ook worden toegestuurd.

Inmiddels zijn er nog een live album uitgebracht ' Tettero live op het Red Light Jazz Festival' en is er in 2021 een album 'Don't Explain' met eigen interpretaties van standards opgenomen.

Er staan opnames op www.youtube.com/tetteromusic
Verder informatie www.facebook.com/tetteromusic of www.folkertettero.nl/tetteromusic

Contact

Tettero, Funk, Blues, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Folker

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tettero

Tettero is een band uit Haarlem. Tettero speelt muziek in de genres Funk, Blues & Jazz. Tettero heeft sinds de inschrijving op 26/03/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tettero klinkt als: Herbie Hancock's Headhunters, John Scofield. Het repertoire van Tettero bestaat uit covers en eigen werk.

Tettero hanteert een richtprijs van €700 - €1400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.