The Liberators

  • Band   /   Maastricht
  • #Rock #Blues
  • Klinkt als Fabulous Thunderbirds

Indicatie €850

Stuur een persoonlijk bericht naar The Liberators

Check beschikbaarheid
The Liberators, Rock, Blues band

De Rock&Roll-band toerde tussen 1979 en 1992 van het Noorse Bergen tot het Canarische Lanzarote, en heeft in Maastricht een trouwe schare fans.

Het ziekbed van de inmiddels overleden zanger Wouter Post, bracht The Liberators na ruim 20 jaar weer bijeen voor een intieme sessie in het hospice. Daarop volgde in maart 2016 een concert in Maastricht voor een zaal vol fans van het eerste uur en nieuwe bewonderaars. Kort daarna gevolgd door optredens op het festival Bruis in Maastricht en het Bluesrock festival in Tegelen, het blues festival waar de band ook in 1990 al eens speelde.

Deze reeks optredens smaakte naar meer, alhoewel de bezetting niet meer helemaal is zoals vroeger: naast gitarist Frans Piepenbrock en drummer Lucas Vroemen staat nu zanger, mondharmonicaspeler en gitarist Stephan Hermsen en bassist Ronald Roodbol op het podium. The Liberators treden weer op en schrijven nieuwe nummers. De muziek blijft Rock&Roll en blues en klinkt anno 2019 nog net zo strak als in de jaren 80 en 90.

Muziek

Talking to a wall

Troubled Mind

Walking in Circles

Reviews

Boek The Liberators en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Liberators, Rock, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lucas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Liberators

The Liberators is een band uit Maastricht. The Liberators speelt muziek in de genres Rock & Blues. The Liberators heeft sinds de inschrijving op 03/10/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Liberators klinkt als: Fabulous Thunderbirds. Het repertoire van The Liberators bestaat uit alleen eigen werk.

The Liberators hanteert een richtprijs van €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.