Joint Adventure

  (13)
  • Band   /   Ruurlo
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als Tina Turner, Queen, AC/DC, Normaal, Bon Jovi, CCR, Johnny Cash
  • 30 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Joint Adventure

Check beschikbaarheid
Joint Adventure, Coverband, Rock, Pop band

Joint Adventure is een coverband die je niet kunt missen: met een energieke frontlady en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest! Deze vier muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft. Café, tent, zaal of openlucht, het maakt niet uit. Rockende gitaren, meezingers, feestmuziek, mooie ballads, gespeeld op geheel eigen en soms verrassende wijze, dat typeert de stijl van Joint Adventure. Een hechte vriendengroep met maar één doel voor ogen: having a good time!

De band heeft een breed repertoire dat publiek van alle leeftijdscategorieën aanspreekt: classic rock, rock, pop, country en zelfs een paar lekker blues nummers. Iedereen komt aan z’n trekken bij een optreden van Joint Adventure. Volop dansbare nummers, of nummers om ouderwets mee te zingen, of ballads om elkaar eens lekker vast te pakken en te schuifelen, alles is mogelijk.

De band bestaat uit vier enthousiaste muzikanten. De mannen op bas, drum en gitaar en een zangeres die naast de leadzang ook nog eens akoestisch en elektrische gitaar voor haar rekening neemt. En als je nog nooit een zangeres helemaal los hebt horen gaan op de lekkerste rocknummers van bijvoorbeeld Queen of AC/DC, dan is dit je kans. Er is geen genre die onze dame niet aan kan.

Dus zoek je een allround coverband die een avond volspeelt met herkenbare muziek, met soms verrassend gekozen nummers, maar altijd zorgt voor een mooi feest, dan is Joint Adventure de band die jouw evenement tot een succes maakt.

Muziek

Love for sale

Folsom prison

Highway to hell

Reviews

Door op 28/10/2018

Wij hebben Joint Adventure ingehuurd voor een personeelsfeestje in Valkenswaard. Het was voor ons de allereerste keer dat we via Gigstarter een band geboekt hadden en het ging perfect! Het contact met Joint Adventure was goed via WhatsApp, duidelijke afspraken die helemaal nagekomen werden.

De avond op zich was een fantastisch succes! 80 mensen hebben zich geweldig vermaakt en de muziek was fenomenaal! Joint Adventure is een fantastische band en hun prijs/kwaliteit verhouding is helemaal top! Zeker een aanrader!

Door op 30/09/2018

Wij hebben Joint Adventure geboekt voor onze bruiloft. Het contact verliep direct vanaf het begin erg soepel. De mailwisseling was snel en duidelijk. We hebben een gesprek bij ons thuis gehad, waarin we bespraken wat wij graag wilden. We hadden een aantal bijzondere wensen.

Dichterbij het feest nogmaals contact gehad. Alles nogmaals doorgesproken. Erg fijn om dit te doen.
De avond van de bruiloft kwam Joint Adventure ruim op tijd om op te bouwen. Het opbouwen gebeurde in dezelfde zaal als waar op dat moment het diner aan de gang was. Toch wisten ze dit rustig op de achtergrond te doen.
Zoals afgesproken startte de muziek mooi op tijd. We hadden zelfs nog keus uit de kleding van de zangeres! Erg leuk!
Vanaf de eerst noten van de band was het feest. Zelfs de twee oma's en opa waren op de dansvloer te vinden. Verzoeknummers kwamen aanbod, de band ging de zaal in en ze hebben er echt een feestje van gemaakt. Daarnaast zag iedereen dat het ook onderling erg gezellig was!

Wij zijn zelf voor het einde van de avond weggegaan, maar hoorde van gasten dat het nog lang door ging. Zelfs toen het geluid toch écht uit moest, wilde het publiek meer.
Het personeel en de eigenaar van de locatie hadden zelden zo'n mooi feestje meegemaakt (hun eigen woorden).

Joint Adventure, bedankt voor alles!

Door op 07/09/2018

Het contact met de band verliep erg goed, kwamen zeer zeker hun afspraken na. De gasten vonden de muziek die zij speelden helemaal top!! Kortom was het een enorm geslaagd feest. Een band om nogmaals te boeken😉

Contact

Joint Adventure, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marino

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joint Adventure

Joint Adventure is een band uit Ruurlo. Joint Adventure speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. Joint Adventure heeft sinds de inschrijving op 11/09/2017 in totaal 30 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joint Adventure klinkt als: Tina Turner, Queen, AC/DC, Normaal, Bon Jovi, CCR, Johnny Cash. Het repertoire van Joint Adventure bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Joint Adventure krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 13 reviews.

Joint Adventure hanteert een richtprijs van €500 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.