Joint Adventure

  (27)
  • Band   /   Ruurlo
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als Tina Turner, Bon Jovi, Anouk, AC/DC, Queen, Normaal, CCR, Johnny Cash
  • 56 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar Joint Adventure

Check beschikbaarheid
Joint Adventure, Coverband, Rock, Pop band

Joint Adventure is een coverband die je niet kunt missen: met een energieke frontlady en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest! Deze vier muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft. Café, tent, zaal of openlucht, het maakt niet uit. Rockende gitaren, meezingers, feestmuziek, mooie ballads, gespeeld op geheel eigen en soms verrassende wijze, dat typeert de stijl van Joint Adventure. Een hechte vriendengroep met maar één doel voor ogen: having a good time!

De band heeft een breed repertoire dat publiek van alle leeftijdscategorieën aanspreekt: classic rock, rock, pop, country en zelfs een paar lekker blues nummers. Iedereen komt aan z’n trekken bij een optreden van Joint Adventure. Volop dansbare nummers, of nummers om ouderwets mee te zingen, of ballads om elkaar eens lekker vast te pakken en te schuifelen, alles is mogelijk.

De band bestaat uit vier enthousiaste muzikanten. De mannen op bas, drum en gitaar en een zangeres die naast de leadzang ook nog eens akoestisch en elektrische gitaar voor haar rekening neemt. En als je nog nooit een zangeres helemaal los hebt horen gaan op de lekkerste rocknummers van bijvoorbeeld Queen of AC/DC, dan is dit je kans. Er is geen genre die onze dame niet aan kan.

Dus zoek je een allround coverband die een avond volspeelt met herkenbare muziek, met soms verrassend gekozen nummers, maar altijd zorgt voor een mooi feest, dan is Joint Adventure de band die jouw evenement tot een succes maakt.

Muziek

Love for sale

Folsom prison

Highway to hell

Foto's

Reviews

Door op 10/08/2020

Contact was perfect verlopen. Alles goed verzorgt, band denkt heel goed proactief mee. Optreden zelf was geweldig, niet vaak dat je een band tegenkomt die zuiver zingt en ook instrumentaal goed speelt. Echt een aanrader en die weet ook goed de sfeer in te schatten en daarmee een echte feest van te maken.

Door op 12/07/2020

Deze ervaring was spectaculair ' beond expentation'. Marino en Johan op de gitaar was formidabel, Bjorn op drums perfect aangevuld. Maar de vocalls en entertaining van Rianne hebben hier iedereen letterlijk en figuurlijk op z'n knieën gekregen. Tim Alexander voormalig zanger van Fragment is een goede vriend van mij.....
Ik druf met recht te zeggen dat deze Kanjers dezelfde capaciteiten hebben. Jammer dat ze niet op de hoek wonen. Heb je een tent vol die je los wil zien gaan....dan is Joint adventure de formule.!

Door op 28/02/2020

Zeer tevreden over band, leuke set op de avond gespeeld! Allerlei genres kunnen aan bod komen, voor ieder wat wils. Voordien gemakkelijk contact gelegd en afspraken gemaakt.

Optredens van Joint Adventure

Meer optredens

Contact

Joint Adventure, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marino

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joint Adventure

Joint Adventure is een band uit Ruurlo. Joint Adventure speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. Joint Adventure heeft sinds de inschrijving op 11/09/2017 in totaal 56 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joint Adventure klinkt als: Tina Turner, Bon Jovi, Anouk, AC/DC, Queen, Normaal, CCR, Johnny Cash. Het repertoire van Joint Adventure bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Joint Adventure krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 27 reviews.

Joint Adventure hanteert een richtprijs van €500 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.