Spider & The Fly

  (1)

Indicatie €275 - €375

Stuur een persoonlijk bericht naar Spider & The Fly

Check beschikbaarheid
Spider & The Fly, Tributeband, Akoestisch, Blues ensemble

Het semi-akoestische Stones blues-duo Spider & the Fly brengt het repertoire van ’s werelds Greatest Rock & Roll Band terug naar de essentie met 2 gitaren en 2 stemmen. Tijdens het optreden worden megahits als Satisfaction en Honky Tonk Women afgewisseld met minder bekende pareltjes en bluesnummers van de afgelopen 5 decennia.

Beide muzikanten hebben, net als The Rolling Stones, een blues achtergrond en hebben hun duo logischerwijs genoemd naar een bluesy Jagger & Richards compositie. Een optreden Spider & The Fly is een feest der herkenning.
Behalve muziek wordt het publiek ook getrakteerd op een muzikale Stones quiz. Vocale ondersteuning tijdens het optreden wordt gewaardeerd, onder het motto: It’s Only Rock & Roll, But We Like It !!!

Muziek

Mother's Little Helper

Parachute Woman

Time Is On My Side

Reviews

Door op 28/01/2019

Spider & The Fly weten wat ze aan het doen zijn. Ze kennen de muziek en de achtergrond van de muziek die zij spelen. Dit zorgt voor een fijne sfeer die de heren neerzetten. De interarctie van Spider & The Fly met het publiek was super goed. De muziek quiz die zij meebrengen werd goed ontvangen. Zeker een aanrader voor uw evenement!

Contact

Spider & The Fly, Tributeband, Akoestisch, Blues ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - John

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Spider & The Fly

Spider & The Fly is een ensemble uit Roosendaal. Spider & The Fly speelt muziek in de stijlen Tributeband, Akoestisch & Blues. Spider & The Fly heeft sinds de inschrijving op 31/05/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Spider & The Fly klinkt als: The Rolling Stones. Het repertoire van Spider & The Fly bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Spider & The Fly krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Spider & The Fly hanteert een richtprijs van €275 - €375 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.