Rendier & Semble

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Rendier & Semble

Check beschikbaarheid
Rendier & Semble, Singer-songwriter, Swing, Akoestisch ensemble

RENDIER & SEMBLE - puntige teksten, hoekige licks & klassieke saus - speelt ook als duo: Reinder van der Woude – gitaar / zang & Maddy Rentenaar – gitaar / af en toe zang.
Het gitaarspel met klassieke touch van Rentenaar is overrompelend met een dartele, bekorende en imponerende charme. De teksten van Van der Woudes Nederlandstalige liederen zijn lyrisch, absurdistisch, erotisch, kritisch (jawel), plesant, poëtisch, kunstig en met verrassing. Zijn gitaargeluid met steady swing varieert van twinkelend tot weerbarstig. RENDIER & SEMBLE speelt ook instrumentaal. Ze traden op op veel podia zoals Paradiso, Arti et Amicitiae, Vondelpark Open Lucht Theater, Heineken Music Hal, Beurs van Berlage, Het Universiteitstheater, Volkskrantgebouw, Winston Kingdom, Betty Asfalt Complex, De Engelenbak, Zaal 100 en de Uitmarkt in Amsterdam. Verder op podia in heel Nederland. Daarnaast deden ze diverse radio- en televisie-optredens (o.a. AT5, VPRO).

Muziek

De serveerster

Deernes

1 voor onderweg

Reviews

Rendier & Semble heeft nog geen reviews.

Contact

Rendier & Semble, Singer-songwriter, Swing, Akoestisch ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Reinder

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rendier & Semble

Rendier & Semble is een ensemble uit Amsterdam. Rendier & Semble speelt muziek in de stijlen Akoestisch, Singer-songwriter & Swing. Rendier & Semble heeft sinds de inschrijving op 09/02/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rendier & Semble klinkt als: Nederlandstalige liederen en gitaarmuziek. Het repertoire van Rendier & Semble bestaat uit alleen eigen werk.

Rendier & Semble hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.