May and June

Indicatie €250 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar May and June

Check beschikbaarheid
May and June, Singer-songwriter, Pop, Akoestisch soloartist

De zussen en singer-songwriters Anouk en Yora zingen, zolang als ze zich kunnen herinneren, samen liedjes. In 2011/2012 deden ze mee aan het muziektraject PopSport, werden eersten van Noord-Nederland en stonden in de landelijke finale in Breda. Daarbij werden ze gecoacht door de gebroeders Tangarine. De jaren daarna hebben Anouk en Yora voornamelijk opgetreden op verschillende locaties in Drenthe. Vanaf 2016 besloten de zussen verder te gaan onder de naam 'MAY AND JUNE'. Ze zingen zowel in het Nederlands als in het Engels. Hun muziek is te omschrijven als harmonieuze luisterliedjes met af en toe een vleugje country en pop.

Contact

May and June, Singer-songwriter, Pop, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - May and June

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over May and June

May and June is een solo-artiest uit Assen. May and June maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Akoestisch. May and June heeft sinds de inschrijving op 24/02/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van May and June klinkt als: Simon and Garfunkel, First Aid Kit, Maaike Ouboter. Het repertoire van May and June bestaat uit covers en eigen werk.

May and June hanteert een richtprijs van €250 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.