KalentuRa Drums

  (6)

Indicatie €450 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar KalentuRa Drums

Check beschikbaarheid
KalentuRa Drums, Akoestisch, Afro, Samba band

KalentuRa Drums is een Tropische drumband - wordt vaak ook brassband genoemd - die elk evenement in een ritmisch spektakel verandert. Zowel nationaal als internationaal verzorgt KalentuRa Drums spectaculaire Caribische en Braziliaanse shows op bedrijfsfeesten, festivals, dinershows, (sport)evenementen, buurtfeesten, bruiloften, verjaardagen, uitvaarten en nog veel meer. De ritmische muziek die KalentuRa Drums speelt doet u denken aan de Caribische en Braziliaanse Samba maar bevat veel moderne invloeden die de muziek een unieke twist geven. Het draait bij de drummers van KalentuRa Drums niet alleen om de muziek, maar ook om het enthousiasme, de dans, het gevoel, de interactie en de energie. Dat hoor je, dat zie je en dat voel je.

Met een stel koperblazers erbij maakt KalentuRa er als drum- en brassband er een nog groter feest van, en het wordt een waar spektakel wanneer de tropische danseressen hun heupen losgooien op de muziek. Met hun exotische outfits lijken zij rechtstreeks uit het carnaval van Rio de Janeiro te zijn geplukt!

Muziek

Live Radio Recording @Franc...

Derrabeat

Live recordings

Reviews

Door op 20/07/2019

Het was geweldig van het begin tot het eind. Ons bruiloftsfeest was een groot feest, met name door Kalentura Drums. Iedereen heeft t er nog steeds over! 😄 bedankt!!

Door op 29/08/2018

Alle afspraken zijn prima nagekomen, waren bereid om goed mee te werken aan een feestprogramma.
Prima band om mee samen te werken, alle lof

Door op 23/06/2017

Het is de eerste keer dat wij gewerkt hebben met KalentuRa Drums en het zal zeker niet de laatste keer zijn. De heren hebben fenomenaal werk geleverd! De mensen waren aan het dansen, klappen en springen. De sfeer was op en top en het uiteindelijke doel was zelf beter dan iedereen verwacht had! Super bedankt!

Contact

KalentuRa Drums, Akoestisch, Afro, Samba band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rinchemar

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over KalentuRa Drums

KalentuRa Drums is een band uit Amsterdam. KalentuRa Drums speelt muziek in de genres Akoestisch, Afro & Samba. KalentuRa Drums heeft sinds de inschrijving op 03/10/2014 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van KalentuRa Drums klinkt als: Olodum. Het repertoire van KalentuRa Drums bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: KalentuRa Drums krijgt 4.2 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

KalentuRa Drums hanteert een richtprijs van €450 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.