Jacky's Choice

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Jacky's Choice

Check beschikbaarheid
Jacky's Choice, Singer-songwriter, Akoestisch band

In januari 2015 startte de muzikale samenwerking tussen de singer-songwriters Jacqueline van Lint en Ronald Günther. Het begon met een gelegenheidsoptreden, echter direct daarna hadden zij allebei het idee om de samenwerking te intensiveren. Inmiddels hebben zij onder de naam Jacky’s Choice vele optredens achter de rug zowel in de regio IJmond als elders in het land. Jacqueline zingt en speelt piano, gitaar, mondharmonica en lichte percussie, Ronald zingt en speelt gitaar. Inmiddels hanteren zij beiden in bepaalde nummers ook de basgitaar. Naast de eigen geschreven nummers hebben zij, indien het om een volledig programma gaat, ook een aantal covers op het repertoire staan. Jacky's Choice is voor vele podia geschikt. Dit varieert van de podia voor singer-songwriters en huiskamer- en tuinconcerten tot muziek- en cultuurfestivals. Ook is Jacky's Choice te boeken voor de kleinere bruiloftsfeesten.
In de periode september - december 2020 hebben Jacqueline en Ronald een zevental nummers opgenomen en uitgebracht op 1 mei 2020 met als albumtitel "Behind the scene". Via diverse muziek-platforms, zoals Spotify, is het album te beluisteren.

Muziek

Again

From 69 to 71

Behind the scene

Foto's

Reviews

Boek Jacky's Choice en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Jacky's Choice, Singer-songwriter, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ronald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jacky's Choice

Jacky's Choice is een band uit Heemskerk/Uitgeest. Jacky's Choice speelt muziek in de genres Singer-songwriter & Akoestisch. Jacky's Choice heeft sinds de inschrijving op 05/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jacky's Choice klinkt als: singer-songwriters, diverse muziekstijlen. Het repertoire van Jacky's Choice bestaat uit covers en eigen werk.

Jacky's Choice hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.