Duo Dielee

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Duo Dielee

Check beschikbaarheid
Duo Dielee, Jazz, Easy Listening, Country band

Duo Dielee is een muzikaal duo (Groningen, 2014) dat akoestische instrumentale muziek maakt op gitaar en contrabas. Country fingerpicking en relaxte swingmuziek wisselen elkaar af. De belangrijkste inspiratiebronnen zijn de gitaarstijl van Chet Atkins en Merle Travis en de bassisten uit de Western- en Bigbandswing.

Het repertoire bestaat uit eigen composities, bewerkingen van bestaande melodieën uit de Country en de Jazz-muziek. De gitaarstijl van Gert Top en de steady swing van contrabassist Yde Adema, met nog een vleugje meer-stemmige zang, maken het muzikale plaatje op de achtergrond compleet.

Muziek

Naar huis gaan

Gouden vallei

Witte huis blues

Reviews

Boek Duo Dielee en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Duo Dielee, Jazz, Easy Listening, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Yde

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Duo Dielee

Duo Dielee is een band uit Groningen. Duo Dielee speelt muziek in de genres Jazz, Easy Listening & Country. Duo Dielee heeft sinds de inschrijving op 28/09/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Duo Dielee klinkt als: Chet Atkins, Tommy Emmanuel, Merle Travis Ry Cooder, . Het repertoire van Duo Dielee bestaat uit covers en eigen werk.

Duo Dielee hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.