The Mule Stompers

  (11)
  • Band   /   Nijmegen
  • #Jazz #Akoestisch #Swing
  • Klinkt als Swing & Americana uit de jaren 30/40
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar The Mule Stompers

Check beschikbaarheid
The Mule Stompers, Jazz, Akoestisch, Swing band

Swingende livemuziek met banjo, mondharmonica en gitaren: één van de betere ingrediënten voor een goed feest. The Mule Stompers zijn een graag geziene band op zowel kleine, intiemere vieringen als grotere evenementen waar de muziek in het middelpunt staat. Ze hebben met z’n tweeën niet veel ruimte nodig en zijn zo aanwezig als jij wilt. Met andere woorden: ze kunnen de subtiele maar vermakelijke achtergrondmuziek zijn op jouw evenement, maar treden net zo lief wat meer op de voorgrond om alle gasten aan het dansen te krijgen. Van bedrijfsfeesten en recepties tot festivals, verjaardagen en tuinfeestjes. Akoestisch of licht versterkt, binnen of buiten. Noem het maar op! Er is alle ruimte om specifieke wensen en verzoeken vooraf te bespreken. The Mule Stompers zijn ook te boeken als Trio (met Contrabas) of Kwartet ( Contrabas + Klarinet).

Muziek

Nobody's Business

Margie

I Got Mine

Foto's

Reviews

Door op 17/02/2020

Top-kwaliteit muzikanten, prettige communicatie voorafgaand aan onze receptie. We hebben genoten van de muziek, leuk om te zien dan beide heren zelf ook zichtbaar genieten. Het was echt een topdag, bedankt The Mule Stompers

Door op 07/02/2020

The Mule Stompers hebben op onze bruiloft een super tof optreden neergezet. De heren brachten een fijne sfeer mee en hun muziek was gezellig/vrolijk en dansbaar :)
Wij zouden The Mule Stompers aan iedereen aanraden!

Door op 03/02/2020

Wat een gezellige en sfeervolle muziek! De heren waren erg vriendelijk en hun muziek was echt om te genieten. top muzikanten

Contact

The Mule Stompers, Jazz, Akoestisch, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Koen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Mule Stompers

The Mule Stompers is een band uit Nijmegen. The Mule Stompers speelt muziek in de genres Jazz, Akoestisch & Swing. The Mule Stompers heeft sinds de inschrijving op 31/07/2017 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Mule Stompers klinkt als: Swing & Americana uit de jaren 30/40. Het repertoire van The Mule Stompers bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Mule Stompers krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

The Mule Stompers hanteert een richtprijs van €350 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.