The Mule Stompers

  (8)
  • Band   /   Nijmegen
  • #Jazz #Akoestisch #Swing
  • Klinkt als Swing & Country uit de jaren 30/40
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar The Mule Stompers

Check beschikbaarheid
The Mule Stompers, Jazz, Akoestisch, Swing band

Swingende livemuziek met banjo, mondharmonica en gitaren: één van de betere ingrediënten voor een goed feest. The Mule Stompers zijn een graag geziene band op zowel kleine, intiemere vieringen als grotere evenementen waar de muziek in het middelpunt staat. Ze hebben met z’n tweeën niet veel ruimte nodig en zijn zo aanwezig als jij wilt. Met andere woorden: ze kunnen de subtiele maar vermakelijke achtergrondmuziek zijn op jouw evenement, maar treden net zo lief wat meer op de voorgrond om alle gasten aan het dansen te krijgen. Van bedrijfsfeesten en recepties tot festivals, verjaardagen en tuinfeestjes. Akoestisch of licht versterkt, binnen of buiten. Noem het maar op! Er is alle ruimte om specifieke wensen en verzoeken vooraf te bespreken.

Muziek

Smoke That Cigarette

Bill Baily

I Got Mine

Foto's

Reviews

Door op 14/10/2019

We hebben genoten van de perfecte opluistering bij ons intieme bruiloft feestje op een terras. Niet alleen wij maar ook oma (94) swingde iedereen de pan uit. Aardige jongens die geduldig wachtte toen er tussendoor aandacht voor speeches gevraagd werd. Dank voor het geweldige optreden!

Door op 29/05/2019

Gezellige band, leuke jongens, spelen echt goed en hebben lol in hun muziek. Namens ons enorm bedankt. Ga zo door!

Door op 29/05/2019

Ze waren precies op tijd en namen genoegen met een beperkte opstelplaats in een bomvolle zaal. De muziek was leuk en goed aan te horen voor jong en oud.

Contact

The Mule Stompers, Jazz, Akoestisch, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Koen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Mule Stompers

The Mule Stompers is een band uit Nijmegen. The Mule Stompers speelt muziek in de genres Jazz, Akoestisch & Swing. The Mule Stompers heeft sinds de inschrijving op 31/07/2017 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Mule Stompers klinkt als: Swing & Country uit de jaren 30/40. Het repertoire van The Mule Stompers bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Mule Stompers krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

The Mule Stompers hanteert een richtprijs van €400 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.