The Mississippi Kings

  • Band   /   Zuidlaren
  • #Blues #Akoestisch #Swing
  • Klinkt als Robert Johnson, Charley Patton, RL Burnside, Muddy Waters

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Mississippi Kings

Check beschikbaarheid
The Mississippi Kings, Blues, Akoestisch, Swing band

Een verzengende slidegitaar, een grommende en scheurende mondharmonica, een spetterend washboard: allemaal te horen bij The Mississippi Kings! Opgericht begin 2013 en bestaande uit vijf ervaren muzikanten met grote liefde voor de blues. Afkomstig uit Noord-Drenthe, een gebied dat rijk is aan goede bluesbands.
Zanger/gitarist Ronald Schoonveld, mondharmonicaspeler Steven Elings, washboardspeler Jaap Fijma, zanger/bassist Ton Töben en drummer Karstjan Kremer vormen een hechte band die garant staat voor doorleefde en gepassioneerde muziek. Een deel van de band heeft jarenlang deel uitgemaakt van de legendarische BJ Hegen Bluesband. De band speelt afwisselend in zowel kleine als volledige bezetting en heeft de aloude Deltablues en de Chicagoblues uit de jaren 50 en 60 als voorname inspiratiebronnen. Naast eigen werk bestaat het repertoire uit muziek van bluesgrootheden zoals Robert Johnson, Bukka White, Mississippi Fred McDowell en Robert Lee Burnside.

Reviews

Boek The Mississippi Kings en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Mississippi Kings, Blues, Akoestisch, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ronald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Mississippi Kings

The Mississippi Kings is een band uit Zuidlaren. The Mississippi Kings speelt muziek in de genres Akoestisch, Blues & Swing. The Mississippi Kings heeft sinds de inschrijving op 15/11/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Mississippi Kings klinkt als: Robert Johnson, Charley Patton, RL Burnside, Muddy Waters. Het repertoire van The Mississippi Kings bestaat uit covers en eigen werk.

The Mississippi Kings hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.