Heeren van het Goede Leven

Indicatie €750 - €1050

Stuur een persoonlijk bericht naar Heeren van het Goede Leven

Check beschikbaarheid
Heeren van het Goede Leven, Akoestisch, Entertainment, Allround band

In deze jachtige jaren, met roerende tijden, ondersteund door bombastische beukende deuntjes, loopt iedereen zijn basis wel eens voorbij. De Heeren van het Goede Leven hebben zich uit het jetset-bestaan teruggetrokken om U de romantiek van weleer te laten beleven. vanzelfsprekend doen zij dit op de meest ambachtelijke wijze , zonder overschreeuwend materiaal.

Ga mee op reis langs oude stijlen jazz, roerige rock ‘n roll en pop en laat u op cabareteske wijze meevoeren door de gangen van poëtische spinsels van Neerlandsch meest getalenteerde volksschrijvers van de laatste 100 jaar.

Swingende bas en strak gespeelde gitaren zorgen voor een solide basis waarop een krachtige meerstemmige samenzang kan excelleren. Rekent u op een verrassend, verfrissend vermakelijkheidstrio, dat zich immer in verschijningsvorm en repertoirekeuze aanpast aan de sfeer van het gedruis. De sfeer wordt na de spreekwoordelijke uitwisseling van de gebruikelijke vonken tot atmosferische hoogten gedreven…

De Heeren bieden u akoestisch genot, gestoeld op een eeuw muzikaal vermaak!

Muziek

Stop that train

Sunny afternoon

Girls Girls Girls

Reviews

Boek Heeren van het Goede Leven en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Heeren van het Goede Leven, Akoestisch, Entertainment, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erwin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Heeren van het Goede Leven

Heeren van het Goede Leven is een band uit Utrecht. Heeren van het Goede Leven speelt muziek in de genres Akoestisch, Entertainment & Allround. Heeren van het Goede Leven heeft sinds de inschrijving op 15/09/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Heeren van het Goede Leven klinkt als: Elvis, Wim Sonneveld, Cliff Richard, The Shadows. Het repertoire van Heeren van het Goede Leven bestaat uit alleen covers.

Heeren van het Goede Leven hanteert een richtprijs van €750 - €1050 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.