Harry Slinger (Boek Drukwerk! Solo grote uitzondering!)

  (3)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Rock #Levenslied #Nederpop
  • Klinkt als Levenspop, Jaren '80, Bob Dylan, Leonard Cohen, Rolling Stones
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €2100

Stuur een persoonlijk bericht naar Harry Slinger (Boek Drukwerk! Solo grote uitzondering!)

Check beschikbaarheid
Harry Slinger (Boek Drukwerk! Solo grote uitzondering!), Rock, Levenslied, Nederpop soloartist

SOLO optredens doet Harry alleen nog in heel uitzonderlijke gevallen! Boek daarom DRUKWERK, NIET HIER, maar via het Drukwerk profiel op Gigstarter! Hier alleen berichten sturen als het echt om een solo aanvraag gaat, met vermelding wat de reden zou kunnen zijn dat Harry een uitzondering maakt!

Om Harry solo aan het werk te zien, boek een SlingerTocht: Harry Slingert tegenwoordig elke 2e en 4e zondag van de maand door de Amsterdamse grachten met zijn theater-op-het-water SlingerTochten.
Tijdens een twee uur durende SlingerTocht vertelt Mokumer Harry Slinger op humorvolle wijze over zijn stad. Zijn leuke en persoonlijke verhalen worden afgewisseld met Amsterdamse liedjes als ook met zijn eigen bekende DRUKWERK-nummers Je loog tegen mij en Hé Amsterdam. Het Amsterdamse sentiment kàn hij nu eenmaal niet onder stoelen of banken steken. Beleef dit Theater op het Water en ervaar hoe mooi Amsterdam dan is! Meer info: Rederij 't Smidtje (nul-twintig-zes-zeven-nul-zes-nul-zes-zeven).

Begin jaren tachtig verwierf Harry bekendheid als leadzanger van de popgroep DRUKWERK, dat onder meer met het nummer Je loog tegen mij wekenlang op de eerste plaats in de hitparades stond. Daarna volgden meer hits als Wat Dom, Marianneke, Pappa, Schijn ’n lichie op mij, Hé Amsterdam, Lijn 10 en Carolien. Harry produceerde met DRUKWERK tien albums, daarnaast nog soloalbums als Uit Stilte Geboren, Naar je Hart, Die glimlach, Hoor de muzikanten en Het Juiste Spoor.

Muziek

Vaar door Amsterdam

Een glimlach en een kusje

Altijd wel iemand

Foto's

Reviews

Door op 05/03/2018

Fantastische show!

Door op 09/11/2016

Helemaal Top! Goed optreden van Harry!

Door op 26/06/2016

Opnieuw een prachtige avond met Harry Slinger, tweede keer dat we hem boekten en we keken er opnieuw van op hoeveel bekende nummers hij heeft die iedereen kan meezingen.

Hij kwam om 11 uur 's avonds op een moment dat het wat rustig was, niemand op de dansvloer, maar het werd meteen een feest toen zijn optreden begon!

Hij is oprecht geïnteresseerd en informeert even over degene van wie het feest is en praat tussen zijn nummers alles op een gezellige manier aan elkaar. Leuke filmpjes gemaakt waar m'n zwager die altijd ver van de dansvloer blijft helemaal los gaat.

Bedankt Harry voor een onvergetelijke avond!!

Miranda van den Berg

Contact

Harry Slinger (Boek Drukwerk! Solo grote uitzondering!), Rock, Levenslied, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Harry

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Harry Slinger (Boek Drukwerk! Solo grote uitzondering!)

Harry Slinger (Boek Drukwerk! Solo grote uitzondering!) is een solo-artiest uit Amsterdam. Harry Slinger (Boek Drukwerk! Solo grote uitzondering!) maakt vooral muziek in de genres Rock, Levenslied & Nederpop. Harry Slinger (Boek Drukwerk! Solo grote uitzondering!) heeft sinds de inschrijving op 06/06/2016 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Harry Slinger (Boek Drukwerk! Solo grote uitzondering!) klinkt als: Levenspop, Jaren '80, Bob Dylan, Leonard Cohen, Rolling Stones. Het repertoire van Harry Slinger (Boek Drukwerk! Solo grote uitzondering!) bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Harry Slinger (Boek Drukwerk! Solo grote uitzondering!) krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Harry Slinger (Boek Drukwerk! Solo grote uitzondering!) hanteert een richtprijs van €2100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.