O'nine

  • Band   /   Leiden
  • #Pop #Coverband #Rock
  • Klinkt als Pop-/Rockcovers die íedereen kent

Indicatie €1995 - €2499

Stuur een persoonlijk bericht naar O'nine

Check beschikbaarheid
O'nine, Pop, Coverband, Rock band

O’nine is een van de meest veelbelovende bands van dit moment! Vijf jonge honden met tonnen energie, klaar om van jouw evenement een TOP-evenement te maken!

Tijdens de ruim 200 optredens in de afgelopen jaren heeft O’nine bewezen een van de vetste en energiekste coverbands van dit moment te zijn.

Kermissen, dorpsfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen, bruiloften en echtscheidingen ontkomen niet aan de moddervette covers van deze heren. De bekendste hits van de afgelopen 50 jaar komen voorbij in een wervelende show waarbij níemand stil kan blijven staan.

Check snel de promo en neem contact op voor meer informatie!

Contact

O'nine, Pop, Coverband, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maarten

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over O'nine

O'nine is een band uit Leiden. O'nine speelt muziek in de genres Pop, Coverband & Rock. O'nine heeft sinds de inschrijving op 18/01/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van O'nine klinkt als: Pop-/Rockcovers die íedereen kent. Het repertoire van O'nine bestaat uit alleen covers.

O'nine hanteert een richtprijs van €1995 - €2499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.