Feestband ThreeThird

  (30)
  • Band   /   Rotterdam / speelt door heel Nederland
  • #Pop #Coverband #Soul
  • Klinkt als Allround: Stevie Wonder, Bruno Mars, Amy Winehouse, Beyonce, Blof, Guus Meeuwis, Robin Thicke, Pointer Sisters
  • 52 geverifieerde boekingen

Indicatie €1550 - €2050

Stuur een persoonlijk bericht naar Feestband ThreeThird

Check beschikbaarheid
Feestband ThreeThird, Pop, Coverband, Soul band

Met ervaring in het bouwen van een feest, zorgt Three/Third voor onvergetelijke momenten! Deze enthousiaste jonge coverband met swingende ritmesectie en een prachtig driestemmige frontlinie van drie zussen, heeft een breed repertoire met verschillende muziekstijlen, en kan zowel in kleine semi-akoestische als grote feestformatie spelen. Een live-show van Three/Third is een sensatie; klassieke hits van toen en de grootste hits van dit moment, verrassende medleys en hits in verschillende internationale talen zorgen voor een volle dansvloer. Voor een bruiloft of bedrijfsfeest bent u bij het juiste adres!

Uiteraard kan alles in overleg, mail ons gerust al uw vragen. U kunt ook een kijkafspraak maken om kennis met ons en onze muziek te maken. Wij kunnen u garanderen dat het een feest wordt waar nog lang over wordt nagepraat!

We hebben een brochure met alle info die je nodig hebt. Laat een berichtje achter en ik mail het naar je toe!

Muziek

Relight My Fire

Portugese Medley

Smoorverliefd

Foto's

Reviews

Door op 16/11/2021

Wat een leuke groep spontane mensen! Jullie weten echt hoe je een feestje moet maken. Heel leuk gevarieerd repetoire en een aanstekelijk enthousiame hebben van onze bruiloft een geweldig feest gemaakt. Ga zo door three third!!!

Door op 11/10/2021

De band was waanzinnig, iedereen heeft enorm genoten! Contact en afstemming met de band was heel goed en professioneel.

Door op 30/09/2021

Alles ging super vlot, fijn contact. Heel flexibel op locatie, allemaal gezellige lui en ook nog een mega optreden!! Heeel tevreden l!

Optredens van Feestband ThreeThird

Meer optredens

Contact

Feestband ThreeThird, Pop, Coverband, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arianna

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Feestband ThreeThird

Feestband ThreeThird is een band uit Rotterdam / speelt door heel Nederland. Feestband ThreeThird speelt muziek in de genres Pop, Coverband & Soul. Feestband ThreeThird heeft sinds de inschrijving op 05/10/2015 in totaal 52 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Feestband ThreeThird klinkt als: Allround: Stevie Wonder, Bruno Mars, Amy Winehouse, Beyonce, Blof, Guus Meeuwis, Robin Thicke, Pointer Sisters. Het repertoire van Feestband ThreeThird bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Feestband ThreeThird krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 30 reviews.

Feestband ThreeThird hanteert een richtprijs van €1550 - €2050 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.