The Bitches

  (4)
  • Band   /   Leiden
  • #Coverband #Pop #Rock
  • Klinkt als The Bitches
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Bitches

Check beschikbaarheid
The Bitches, Coverband, Pop, Rock band

De boys van de "The Bitches" hebben een knallende Rock/Pop twisted coverband opgericht die samen de bekendste Engelstalige hits van de jaren '70 tot heden ten gehore brengt. Zelfs de meest recente hits uit de hitlijsten passeren de revue. "The Bitches" touren door heel Europa en zorgen bij elke bruiloft, zaal, kroeg, feesttent of kermis dat het dak eraf gaat! Muziek is al jaren hun passie en hun doel is om iedereen een rockende avond te bezorgen en alle dansvloeren vol te krijgen. Dit doen zij ook voor een hele redelijke prijs. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer interessant. Als je een keer wilt komen genieten van de boys dan ben je altijd welkom tijdens een optreden of in Leiden waar zij regelmatig te vinden zijn tijdens jamsessies. Een optreden van ‘The Bitches’ betekent dansen met een onuitputtelijke hoeveelheid energie!

Like "The Bitches" nu en volg de komende evenementen op hun Facebookpagina.

Members: Colin Pichel (Cinderello) - Guitar & Vocals; Ruben Pichel: Guitars & Vocals - Johan Haasterecht (Jo at drums) - Drums & Vocals; Bernard Manancourt (Bassie) - Bass & Vocals​.

Muziek

The Bitches live @ Serious ...

The Bitches live @ Papperla...

Propop Stadsgehoorzaal Leiden

Foto's

Reviews

Door op 04/07/2019

Goede mannen met passie voor de muziek en komen zeker hun afspraken na. Korte en duidelijke lijnen en daar hou ik van. Zeker een aanrader.

Door op 12/09/2016

Wij hadden een last-minute situatie die perfect is opgelost door Gigstarter. Binnen 2 uur hadden wij contact met de The Bitches, alles werd meteen zeer snel en adequate geregeld. Het opreden was een groot succes, iedereen was achteraf zeer tevreden!

Door op 02/09/2016

Dit is nou een band wat weet wat professioneel werken inhoudt. Alle contact via Indra, hun manager en zij is werkelijk waar super! Je kan altijd bellen/appen/mailen noem t maar op en ze komt snel terug op je vragen. De mannen zijn helemaal waanzinnig! Hebben serieus onze avond gemaakt. Tijdens onze bruiloft hinen ze tijden de BBQ opbouwen en wij hebben ze amper gezien of gehoord, zo snel en geluidloos zijn ze. Dat heel veelzijdig zijn bewijst uit t feit dat we ze een specifiek openingsnummer gevraagd hebben te spelen wat eigenlijk absoluut niet in hun repertoire/genre zit maar de mannen hebben t nummer genaild! Verder weten ze goed in te spelen op t publiek en hebben ze er echt een knalfeest van gemaakt!!!
Mannen en Indra; jullie zijn fantastisch! Heel erg bedankt voor t maken van onze avond!!!

Contact

The Bitches, Coverband, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Colin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Bitches

The Bitches is een band uit Leiden. The Bitches speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Rock. The Bitches heeft sinds de inschrijving op 17/04/2015 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Bitches klinkt als: The Bitches. Het repertoire van The Bitches bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Bitches krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

The Bitches hanteert een richtprijs van €500 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.